Prezervativ prý zaručí pouze 95% ochranu před nechtěním otěhotněním.. Lépe to kombinovat ;)
0 Nominace Nahlásit |
není.
může prasknout, sklouznout, netěsnit.
3Kdo udělil odpovědi palec? tom004, Michal Kole, chudst
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kondomy patří dlouhodobě k nejspolehlivějším. Účinost odpovídá
uvedeným odpovědím (průměr 95–97%).
Ale minimálně stejně důležitá je ochrana před AIDS a dalšími
metlami.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, Michal Kole, anonym
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
také je rozhodující kvalita-lepší jsou kvalitní a známé značky, než někde u wětnamce na tržišti nebalené prezervativi za pět korun pár ;D
2Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, Michal Kole
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spolehlivost kondomů se udává mezi 2–3% a nejčastější příčinou selhání je buď prasknutí či sklouznutí a tyto jsou nejčastěji zaviněny nesprávným užitím – tj. nedodržením návodu, např. užití spolu s nevhodnými lubrikanty, nenasazením kondomu „od začátku“, pozdním vytažením penisu z vaginy (kdy už začne ochabovat a kondom tím pádem přestává správně chránit) apod.
Logicky vzato, spermie nemůže projít (neporušenou) gumou a kondomy jsou tak dobře testovány, že je imo v podstatě nemožné, aby přišly poškozené z výroby.
Jinak pokud kondom prdne nebo sklouzne, tak to obvykle poznáš a můžeš si dojít pro postkoitální antikoncepci, čím dřív, tím líp (k zahnízdění vajíčka dojde za cca 6 dnů..teprve pak jsi háji).
2Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, Michal Kole
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prezervativ používám 17 let a ještě jsem neotěhotněla a neměla žádnou nemoc. Vyzkoušela jsem už hodně značek a druhů. Používám ho nejméně 4× týdně. Asi jsem měla štěstí a nebo je to spolehlivá ochrana.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4844 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pearlův index kondomu se uvádí 2–15.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je blbost, že by kondom praskl apod. Podle mě teda aspoň ano. Když kondomy testují, dají se nafouknout do neuvěřitelné velikosti, slyšel jsem i přez metr. ( já je nenafukuji)
Sklouznutí může být pravděpodobnější, ale při nedodržení již
zmíněného návodu.
Takže pokud je vaše žena normální člověk, nic nepraskne.
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO přesně,nic neni 100% ani kondom ani kontikoncepce leda tak smrt..Kondom neni 100% ale tak 97% ale zkus si dat 2 :D
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4845 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U antikoncepce máte napsáno 99.9% a také se stává, že lidé
otěhotní… Kamarádka na tohle zaměřila studii a zjistila, že v takových
případech je to hodně psychika. Ona sama brala antikoncepci, při sexu vždy
kondom… K tomu má zakloněnou dělohu a otěhotněla – protože si
miminko podvědomě šíleně přála… Do chvíle, kdy ho nechtěla,
neotěhotněla…
Mimochodem, přítel jí hned potom zahnul (po 9 letech vztahu..) a pár dní
na to o děťátko přišla… Je to fakt psychika!
0 Nominace Nahlásit |
Přítel když si nasadí kondom, tak na něm mohu poskakovat jak dlouho chci, a nikdy se neudělá, vůbec přes něj nic necítí.....
Tak z tohoto jsem byla nešťastná, také jsem mohla dělat co jsem chtěla, a nemohla jsem ho udělat, vždy jsem mu to pak musela udělat ještě pusou, pak jsem ale objevila tenké kondomy, a to bylo něco jiného.
Fakt? tak to by nás asi zachránilo… nechci totiž brát antikoncepci, kde jste sehnala ty tenké kondomy?
Přítel si také objednává jen tenké kondomy pasante sesitive objednává je ze sex shopu https://e-kondomy.cz/kondomy/ultra-tenke-kondomy
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |