Kombinování dvou druhů antikoncepce
Můžu třeba dva dny brát jednu značku antikoncepce (např.: Yosefinne) a třetí den začít brát jinou (např.: Ayreen)?
Dodatek: V půlce března jsem si musela vzít Postinor a od té doby jsem
neměla normální menstruaci. Lékař mi předepsal značku Ayreen, která se
má brát s prvním dnem menstruace. Prášky jsem si zapomněla vzít a dnes
jsem nečekaně dostala menstruaci. Vzala jsem si značku Yosefinne a proto se
ptám, jestli to vůbec jde kombinovat.
Na gyndu volat nechci, protože jsem tam za poslední dva měsíce byla
vícekrát než většina slečen mého věku kdy bude.
Zajímavá 0 před 1998 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedoporučoval bych, leda, že by šlo o stejnou účinnou látku , nebo
generikum. Radši konzultovat s lékařem.
Jak jsem se díval na příbalové letáky, v obojím případě jde
o kombinované pilulky se dvěma hormony. Jeden je stejný, ale druhý
odlišný.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Není vhodnější obrátt se na lékaře než se ptát na netu, kam nechodí žádný gynekolog, pokud vím?:
Navíc co vyhovuje jednomu, ať už jde o jakýkoliv přípravek či lék, , nemusí být vhodné pro druhého.
Když už se ptáte na internetu, obraťte se na lékařskou poradnu on-line., když se nehccete spojit se svým lékařem. Nebo se zeptejte v lékárně.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
nevíme jaké (a kolik) jsou tam účinné látky. Dalo by se najít v příbalovém letáku. Ale obecně mixování nelze doporučit. Pokud se dobře pamatuji tak i zdánlivě stejné pilulky se dost liší působením a složením. pokud budeš bez kontroly střídat, tipnul bych že místo uklidnění potíží Ti to cyklus dost rozháže…
0
před 1998 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Edison: Lékař mi neřekl nic. V půlce března jsem si vzala Postinor a od té doby jsem neměla normální menstruaci. Od lékaře jsem dostala předepsanou značku Ayreen, která se má začít brát v první den menstruace. Bohužel jsem si prášky zapomněla a menstruaci dnes velmi nečekaně dostala. Proto jsem si vzala značku Yosefinne a ptám se na tuhle otázku :)
Neptáte se na otázku, ale čedkáte odpověď na otázku, kterou sjte vložila.
. To věříte neznámým lidem z internetu, když se ptáte na problémy, které souvisejí se zdravím?
Obraťe se na léklařskou poradnu on-line.
A lékař nemá třeba telefon? Taky jsou lekárny a jiné relevantnější zdroje, než net plný gynekologů amatérů!! Bože!! Jde o vaše zdraví!!
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |