Doplňuji:
annanas: to beru, ale je možné, aby láska na první pohled nevyvrcholila
vyvrcholením? Vždyť i v podobné čerstvé otázce tohoto typu ( http://www.odpovedi.cz/otazky/co-zpusobi-lasku-na-prvni-pohled
) se píše, cituji: „to je jako když máš v břiše shluk motýlů a
cítíš takové chvění“ ,D ,D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, vagra, johana 56, Drap, anonym před 4234 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Za jistých okolností je to docela možná. Záleží na tom, jak se na lásku díváme. Je určitě rozdíl mezi zamilovaností a láskou ..
Stane se, že se dva jedinci setkají, jejich pohledy se střetnou, přeskočí jiskra, projeví se náklonnost, obdivují jeden druhého, vznikna určitá přitlažlivost. .
Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe než se sebou samým…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Lucijej Nahlásit |
Odpoveď byla označena jako užitečná
Jestli je to chtíč, pak to není láska:-)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit |
není přípustné komukoli z uživatelů komolit nick,předpokládám že se jedná o překlep a i v tom případku je vhodné se omluvit.
0 Nominace Nahlásit |
Chudák ten, kdo to má takto nastaveno.
Doplňuji:
Nenašla jsem něco podobného v češtině, tak uvádím slovenskou verzi
objasnění, co to vlastně „chtíč“ je:
chtíč, -a muž. r. (čes.) kniž. zastar. nízky pud, telesná chúťka, žiadostivosť, náruživosť, chlipnosť: ukojenie svojich chtíčov
Dávat tedy do přímé souvislosti lásku na první pohled a nízké pudy
může jenom ten, koho ty „nízké pudy“ ovládají, nebo kdo ve významu
obou pojmů necítí a nevidí rozdíl. Ten tu ale je a pořádný.
Nelze srovnávat ani chtíč a sexuální přitažlivost. Mezi tím je přece
obrovský rozdíl také.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Chtíč může být ukojen třeba ve veřejném domě, eskortservisem a
jinými službami k tomuto účelu fungujícími.
„Láska na první pohled“ je ustálený nesmyslný mýtus. Na první pohled
mohou vzniknout vzájemné sympatie, přeskočit jiskra, ze které se může
vyvinout zamilovanost a z ní posléze láska. Nebo může na první pohled
přeskočit jiskra a vzápětí mohou být ukojeny chtíče, ovšem v takovém
případě nelze mluvit o lásce.
Pod výrazem „láska“ máme na mysli cit stálý, trvalý a prověřený
v mnoha zátěžových situacích.
0 Nominace Nahlásit |
V otázce mosoje je i varianta, kterou jsem uvedla. U každéh jedince je to jinak … Stejně tak se různí názory psychologů …
Z okruhu svých známých vím, že láska na první pohled v 16 letech skončila vyvrcholením, ale v 36 letech skončila rozvodem … ☹ Nechci zacházet do podrobností …
annas, omlouvám se za komolený nick, už to nikdy neudělám, slibuji. To
platí pouze veřejně.
A také slibuji, že nebudu psát o ledovém čaji, aby z toho nebyly
v budoucnu potíže ,)
Víš nejde o potíže,jen o to aby tady byli lidi k sobě slušní,přece se nemusíš řadit mezi hulváty,kteří se tady občas vyskytnou.
jo a doplním, být přecitlivělý je taky známka nevyrovnanosti jin jang. Annanas je třeba pro mne hodně roztomilé, pro jiného výraz hulvátství. Jediné, co opravdu nechci, je zbytečně s „těmi jinými“ polemizovat. Proto taky chodím na anonymní web. Přeji štěstí ,)
Opravdu se necítím býti nevyrovnanou.Neřekla jsem,že jsi hulvát,to zase ne.Ale taky si nemyslím,že je vhodné pojmenovávat zdejší učastníky jinak,než si sami vybrali.
Ad iceT, já si tvé připomínky nevšimla. Ale děkuji. Kdybych cítila, že jde o urážku, tak se budu bránit. 🙂
To je mi jasné,ale nebylo to poprvé,co se annanas objevila,ale myslím si taky,že kdybyste chtěla být annanasem,tak se tak budete jmenovat rovnou.I kdyby to mělo být roztomilé. Pro někoho.
Pokorne priznávam, že i mne sa občas v začiatkoch tento chutný žltý plod spájal s annas.Tomu sa hovorí nepozorné čítanie. Potom som si uvedomila, veď to je normálne meno a dávala si už pozor na prsty.
led: Tak to se kaji též. 🙂 Na začátku jsem přehlédla, „přidala“ si písmenko a také jsem „viděla“ ananas. To se stane. Nemyslím, že to zjentek dělal úmyslně, spíš mi přišlo, že se také překoukl. Ale souhlasím i s iceT, která po zkušenostech s některými zdejšími, řekněme neurvalci, by jistě byla nerada zklamána (skoro)novým kolegou, který se „tak“ nejeví…:-))
a to je právě ta polemika, co o ní píšu výše. ..zatímco mi tady pukáme smíchy z otázky, která se povedla po všech směrech, hlavně v návaznosti na otázku mosoje. Holt, nejsou na síti vždycky věci, jak se zdají ,D
:)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |