Díky a příjemný víkend bez covida – madlo dveří se dá táhnout tkaničkou, tlačit chodidlem. Zjentek, kategorie HMYZ.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1684 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já v tom vidím zásadní problém, který byl i u původní otázky zmíněn: Pozor na chráněné druhy. Další je třeba vybití včelstva, které může někomu patřit, zde by klidně mohlo jít přímo o trestný čin. Zrovnatak mohou být chráněny celé ekosystémy, tedy včetně hmyzu bez ohledu na druh.
0 Nominace Nahlásit |
Tak určitě hmyz zabíjet můžeš, ale humánně.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1684 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doufám, že NENÍ. Edison mne exkluzivně nakazil zlotřilostí (pro ostatní má jen Covid ;) :D) a tak pociťuji uspokojení, pokud se mi podaří zaplácnout komára, ováda apod. bestie, které by bylo umocněno případnou nelegalitou takového jednání. Tak proto! :)
Jinak Hufnágl to trefil – POKUD to bude HUMÁNNĚ, genderově vyváženě a dostatečně multikulturní, tak by v tom neměl být problém. Si myslím. Ale v tomto oboru jsem jen laik. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
No… osobně bych se toho vědomého zabíjení hmyzu vystříhal a to dosti široce, bez ohledu co „se smí a nesmí“. Ovšem souhlasné sdílení názoru neočekávám, nebojte, já si velice dobře UVĚDOMUJI, na jakém světě že to žiji. (;
Tos měl napsat jako odpověď, čéče… Mohl bys dostat palec a měl bys jich pět… tedaaaaa… jestli netrpíš nějakou tou amputací…