já peču většinou jen na pánvičce když jsem je dělala v troubě přišly mi vysušený
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, flodur
před 5129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My smažíme na pánvičce nebo ve friťáku.
Po smažení než se dá na talíř ještě chvíli potočit v mikrovlnce.
0 Nominace Nahlásit |
já peču v troubě na plechu vyloženém peč. papírem karbanátky a jsou výborné a myslím,že holanďák bych taky zkusila pect v troubě
0
před 5129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já je dělám ve fritˇáku,protože bych u pánvičky vystála dolík.Kdybych dělala dva,tak je dám na panvičku.V troubě jsem je nikdy nedělala,myslím že by to nebylo ono.
0
před 5129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to „řízek“ a ten se musí usmažit pěkně v oleji,aby natáhnul trochu mastnoty a byl dobrý.Smažení mu dodá tu pravou chuť.Takovou v troubě nikdy nezíská.
0
před 5128 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |