Která vám chutná víc.. zlatou jsem ještě neměla, ale četla jsem, že se kombinuje s pomerančem a skořicí, což mi napovídá, že bude asi sladší, ne =)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3706 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Těžko říct, která je lepší. Každá má něco do sebe. To se ovšem nebavíme o těch laciných tequilách, jejichž chuť se zakrývá solí a citrónem (už samo o sobě hnusná kombinace), případně u karamelem dobarvených zlatých tequil pomerančem a skořicí.
Citrón a sůl (pomeranč a skořice) jsou jen chytrý prodejní tah, který umožňuje ty patoky, co se u nás vydávají za tequilu, vůbec pozřít. Více o tom v článku ve zdroji.
Zdroj: http://www.alkoholium.cz/jak-se-vyrabi-prava-mexicka-tequila-a-jak-se-vlastne-spravne-pije/
0 Nominace Nahlásit |
Tequila mi nechutná žádná, je to taková mýdlová voda, a proto se k ní dává citron/pomeranč:-((( Hnusné jsou obě:-(((
0 Nominace Nahlásit |
Pomeranč a skořice je ničím nepodložený nesmysl zavedený prý v USA. Sůl s citronem má opodstatnění pouze v domovině tequily, Mexiku, kde panují velká vedra a sůl slouží k omezení dehydratace při konzumaci a citron k lepšímu odbourávání alkoholu. Mi osobně tequila nechutná, je to břečka, asi proto, že opravdu dobrou tequilu k nám nedovážejí a nechávají si ji pro sebe.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3706 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |