Chtěla bych vědět zda je možné míti určité vize do budoucnosti ať už ty špatné nebo dobré kdy člověk něco vidí a ono se to pak třeba po pár dnech, měsících, letech stane? Docela dost mě to zajímá jestli je někdo tady z vás kdo něco podobného zažil.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5387 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Říká se, že na podobné vjemy jsou citliví především mladí lidé. Mám nezapomenutelný prožitek z noci na 21.8.1968. Tehdy se mě zdálo, že jsem v nějaké místnosti v Praze, kde ve skupinách stáli a vzrušeně debatovali tehdejší čelní představitelé, já mezi nimi procházel, koukal jim do tváří, avšak neslyšel o čem hovoří. Vstal jsem do práce. Před pátou jsem si tradičně zapnul rádio, ale místo zpráv zněla přerušovaná hudba. Stále nic netuše pod dojmem snu i výpadků ve vysílání jsem vzbudil otce a vyzval ho, aby šel poslouchat rozhlas, že se něco děje. V autobuse asi po ujetí desetí kilometrů jsme pak všichni strnuli při zprávě o tom, že se k nám valí armády pěti našich „tehdejších spojenců“. Věřte, že po letech mám při této vzpomínce husí kůži!
0 Nominace Nahlásit |
Mě se občas stane to co Klarise. Najednou mám v hlavě obrázek, že se např. něco přihodí. Během pár setin sekundy je ale pryč. A pak když se to stane, tak mi teprve dojde, že jsem to ve svý mysli vlastně už věděla. Kdysi mi jedna paní řekla, že tuto schopnost mám a když jsem se jí zeptala jak si ji udržet a vnímat ji víc, tak mi řekla, že na to musím přijít sama. Bohužel, či bohudík, jsem na to nepřišla. A mám pocit, že se to pomalu vytrácí. Už dlouho jsem toto nezažila. Možná naposledy před 2 lety, kdy zemřel můj děda. Byli jsme u babičky a když jsme odjížděli, tak nám děda mával a mě najednou probleskla myšlenka, že ho vidím naposledy. Ale jak už jsem psala, nevěnovala jsem tomu pozornost. Pak, asi za měsíc, byly Velikonoce a já měla nutkání jet za babičkou a dědou. Ale nejela jsem ☹ Maminka mi druhý den volala, že děda zemřel.....Pak mi došlo, že jsem to vlastně tušila, aniž bych o tom víc přemýšlela…
0 Nominace Nahlásit |
Samozrejme ze to mozne je.Clovek celkove a potazmo i jeho mozek je a bude
jeste dlouho neprobadana oblast.
LOGIK : uz nezer ty lysohlavky
0 Nominace Nahlásit |
Ano můžete mít určité vize do budoucnosti,já je mám občas,vidím budoucnost v rozmezích několika hodin nebo i dnů a všechny se vyplnili.V tomto okamžiku se mi stane to,že zůstanu v takovém tranzu,přestanu vnímat přítomnost,před sebou jakoby vnitřním zrakem vidím film budoucnosti,který se do puntíku splní.Nedá se to ovlivnit ani přivolat.Přichází to zničehonic.
0 Nominace Nahlásit |
Hodně senzitivní jsou na tyto vjemy (budete se divit) miminka. Jednou jsem četl, že byl vynalezen lék sovětské výroby (snad kortixocifan-nebo tak nějak) a že ten dokázal uchovat senzitivnost vnímání budoucnosti po několik let. S postupem času ale děti často zešíleli nebo se zasebevražidili…
0
před 5387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když budeš poctivě studovat, tak můžeš jednou vytvářet futurologické projekty. Já například navrhl rozšíření Panamského průplavu a za 15 dní televize hlásila že už projekt začal. Předtím jsem však napsal scénář k Sametové revoluci roku 1989. Musíš hledat to co lidé chtějí a s čím souhlasí.
0
před 5387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já žádné nemám a osobně si myslím, že je to blblost ale možná to fakt může být nevim.
0
před 5386 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je pravda, že se to stává. Moje BFF dostává vize, vypadá to tak, že když něco dělá, tak najednou už vůbec nevnímá nic jiného než tu vizi. Jednou byla u nás a udělalo se jí špatně, že se něco špatného stane a vida rozešel se se mnou kluk, s kterým jsem chodila 7 měsíců a před pár dny se stalo, že viděla, že někdo umře a co myslíte, dnes mi umřel křeček. Nemá je moc dlouho, ale už několik let používá kyvadlo. To je zvláštní kamen na provázku a vy se zeptáte na otázku a kyvadlo buď e bude kývat ze stranu na stranu nebo kolem osy. Několikrát jsem to viděla a je to opravdu pravda. Je to zvláštní. Kdyby jste o tom někdo věděli víc než doteď my, prosím napište. Začíná být zoufalá.
annas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1003 |
Astronomie |
Fyzika |