Ten chytrý nepotřebuju. Pamatuju se, že bylo možné stáhnout si z netu hafo zvuků, nebo si vytvořit vlastní a nainstalovat si to vlastního telefonu s možností rozdělení do skupin volajících. Přišlo mi docela půvabné, když zaštěkal pes, byl to šéf. Zahudrovala morka, nebo zakdákala slepice: ááá, to je stará…atd. Už jsem nic takového v okolí dlouho neslyšel.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? vas999, aliendrone před 2185 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokiaľ váš „hlupáčik“ čerpá databázu z nejakého adresára, tak
väčšinou možnosť editácie je možná.Pokiaľ dobre pamätám, tak aj do
známej tllačítkovej „nokie“ dávnych časov sme nejakým spôsobom
vyrábali zvonenia. Ale bolo to v praveku a princíp už veľmi nepamätám a
na hľadanie v databáze zvukov, brrr, to chce veľa času a nervov
ale trochu nostalgie Nokia 3310 zvonenie https://www.zoxee.com/zvonenie/nokia-3310/1054
https://www.google.com/search?client=avast&ei=aG7oW-DYDYmysQG_yoPoAQ&q=nokia+3310+zvuky&oq=nokia+3310+zvuky&gs_l=psy-ab.3..0i22i30k1l2.6409.9440.0.11795.6.5.0.1.1.0.230.768.0j4j1.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.6.752...0j0i67k1.0.zt5Uj5NcxY8
Upravil/a: led
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, Gestas, aliendrone
před 2185 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám ponětí, ale vzpomněl jsem si, že těm „hloupým“ mobilům jsem říkal normální, protože chytrost jsem považoval za nadstandart a bonus. Teď těm hloupým říkám mobily a těch chytrým minitablety s aplikací telefon, protože jejich původní smysl dosti ustoupil. Nicméně jednu věc si myslím pořád: ať už jim říkáme jakkoli, je to prostě PHP a luxus buxus truxus a stejně jako moudrému Keplerovi mi stačí obyčejný „hloupý“ mobil.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 2185 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Eventueně jesli není někde na Netu návod jak do toho vyzvánění dostat jinak než přes placenou SMS.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 2185 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jé, konečně DOTAZ, už jsem to chtěl pro dnešek zabalit. :)
Zajisté, dá se do jakéhokoliv telefnou, jenže jen u těch novějších je to snadné.
K těm hodně starým (s ČB displejem) – potřebuješ přinejmenším datový kabel, někdy ale i jeho obdobu, tzv. servisí kabel a příslušný software (servisní). Ten nainstaluješ do PC a pomocí něj melodii pošleš do firmwaru telefonu. Počítej s tím, že melodie budeš muset překopnout do příslušného formátu telefonem užívaným (myslím, např. kodek AMR apod.) Typicky mluvím o mobilech z období Nokia 6150.
U pozdějších modelů, které už mají datový kabel USB (obvykle mají už foťák a barevný displej) to bývá snadné. Navíc mohou mít i BT, infraporty byly u většiny mobilů nanic (typicky u Nokií nebo Ericssonů), nebyly to plnohodnotné datové jako třeba byly u notebooků.
Podstatné je, že telefon umožní vybrat a přidělit melodii/zvuk vybranému kontaktu. Jak ho dostaneš do telefonu, jestli přes BT nebo USB kabel je vcelku fuk. Počítám, že přes BT to asi nebudeš cpát, leda bys měl BT modul v kompu (obvykle externí v USB portu), takže přes USB kabel. Budeš potřebovat instalační placku (s ovladačem k telfonu, aby widle telefon rozpoznaly, obvykle je na ní i nějaké **** PC Suite, soft k přenosu souborů, zálohování atd.) S tímhle už to bude hračka. Pokud placku nemáš, musíš ji sosnout. Nebo přinejmenším alespoň ty ovladače a použít jiný soft – viz dále. (ale JEDINĚ ze support archivu stránek výrobce, NE odjinud, na tohle VELKÝHO BACHA >>> viry!!)
Dále existují i programy, které umí totéž a MNOHEM LÉPE (např. svého času jsem používal MyPhone Explorer), ale i tady BACHA! Nyní bývají jejich poslední verze dost často zavirované přímo výrobci!
Víš, jak jsi starej, tak jsi KEPLER, protože kdybys NAPSAL ROVNOU konkrétní značku/typ, tak by se to dalo napsat podrobněji/přesněji, možná i na míru přesně!! Takhle máš jen obecné kecy! ;) :D :D
Keplere, dělají se i NOVÉ „hloupé“ telefony https://mobil.idnes.cz/nokia-3310-predstaveni-0r0-/mob_nokia.aspx?c=A170226_231324_mob_nokia_jm no neber to za 1200–1400Kč.
0 Nominace Nahlásit |
Pamatuju si, že moje stará tlačítková Nokia umožňovala si složitsvůj vlastní tón , nebo si vybrat z těch, co už tam byly. Rvát vlastní jsem tam nezkoušel.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek