Dobrý den,chtěla bych se na něco zeptat. Nedávno jsme měly takovou menší narozeninovou oslavu od kamaráda,měly jsme jen pár grepových piv,jinak samé nealko.před desátou hodinou už jsme vypli hudbu a byli potichu,aby jsme nerušily noční klid.jenže na nás i tak někdo zavolal polici.Když policie dorazila,dala nám naddýchat a všichni jsme nadchaly do1 promile.Policistka nám řekla,že to půjde hned na sociálku.Přitom jsem se na internetu dočetla,že když je to první případ a je to jen z klukoviny tak že hrozí jen výstraha ale na sociálku to jde až po vícepřípadech.Přitom nás průběžně chodily kontrolovat i rodičeVšichni jsme ještě nezletilý a pár nás bylo i mladistvých.Je tedy možné,že už při prvním případu by jsme muselyj jít na sociálku?A měly z toho nějaký větší problém? Děkuji za odpověd
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 4475 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Takže jsi nezletilá. Ano, půjdeš před orgán sociálně právní ochrany dětí na domluvu (tímto orgánem je de facto sociálka).
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Tereczka Nahlásit |
Já si myslím, že je. Alkohol se teď hodně hlídá, bude je zajímat jak jste se k němu dostali. Možná jen udělají BU BU BU. Vůbec vám to, ale nezávidím. Já a moji vrstvevníci jsme svích 16 a 17 let prochlastali bez problémů- a kolik máme historek a zážitků.
0 Nominace Nahlásit |
i grepové pivo je alkoholické- to není výmluva a mladistvý alkohol konzumovat nemají
0
před 4475 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pomůže,když u sociálky řekneme,že nám ten alkohol koupil někdo nad 18 let? Nebo z toho bude mít spíše problém on?