Je to relevantní důvod na smazání otázky, když se otázka neopakuje,
v archivu není žádná podobná?
Vůbec nerozumím tomu, co se poslední dobou děje.
Připadám si někdy jako nepotřebný jedinec, kterému nikdo nerozumí nebo
spíše nechce porozumět.
Zajímavá 0 před 1371 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, je.
Připadá mi to dost nezdvořilé a obtěžující vůči ostatním, zvlášť
vůči těm, kteří na danou otázku třeba už i odpověděli. Zvlášť
když to děláš takhle masově a i u otázek, které už ani aktuální snad
být nemůžou (jako třeba nějaká bulka před cca 6 lety???)
6Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, annas, Emefej, Mc Merkurion, quentos, zvonisek
před 1372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nominovaná otázka jako Dotaz+ „Jaký/který český film máte nejraději“ upravovala jsem ji před 498 dny od 16/2 2021 a vložila odkaz na několik podobných otázek.
Vaše otázka vložená před 1145 dny od 16/2 2021. Otázka přece už není aktuální, když se týkala vás. .
„Kdo je to zhrzená umělkyně nebo zhrzený umělec?“
–
K čemu se užívá zoloft? – Odpověď s odkazem jste dostala před
1676 dny od 16/2 2021
atd.
Zkuste se opravdu zamyslet, zda je opravdu vhodné či nutné posouvat staré otázky, které často nejsou aktuální a nepřinesou nic nového. .
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Ano je, tak jak píše Dochy. Odpověď jsi na otázku starou několik let dostala a většinou ne jenu, proč tedy obtěžovat ostatní a ptát se znovu? Myslím, že nejen smazání takové otázky je v pořádku. Osobně bych doporučoval takovému obtěžovateli dokonce dát ban.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Mc Merkurion, zvonisek
před 1372 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mc Merkurion Nahlásit |
Je to druh obtěžování.
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, zvonisek, annas
před 1372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není, problém je pouze tehdy, pokud autor otázky pozmění znění a smysl dotazu, na což by už daní přispěvatelé reagovali jinak.
0 Nominace Nahlásit |
Poslední dobou se hlavně roztrhl pytel se zdvojenými totožnými otázkami. Tomu také nerozumím. Komu to slouží? Kvalita nahrazena kvantitou jako všude jinde?
0 Nominace Nahlásit |
… ANO … úprava/doplnění má být co nejdřív, ne po uplynutí pětiletky … udělej si pořádek v hlavě …
0 Nominace Nahlásit |
Annas, nic ve zlým, ale „Vaše otázka vložená před 1145 lety“ 😉 Měl jsem za to, že za čarodějnici/čarodějku byla nominována LED, a ona už i Zvonisek??? 😉
Vaše otázka vložená před 1145 lety od 16/2 2021. Otázka přece už není aktuální, když se týkala vás. .
Zřejmě jste se na otázku nepodíval, jinak byste si přečetl, že nejde
o žádnou čarodějnici, ale v podotázce napsala zvoníček " Jsem to
já?
Asi ano, alespoň prozatím-„–
–
Dnes už studuje herectví, takže už "prozatím“ není akutální.
Už mě to došlo . Ale i před 1145 lety existovaly zhrzené umělkyně či umělci,. Toto povolání vzniklo již ve starověku.
Stejně tak jeskynní malby svědčí o pravěkých umělcích. Takže opravdu nejde o čarodějnici, navíc led není určitě starověká čarodějnice. 🙂
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |