Savier

Je nehygienické, když se celá rodina koupe v jedné vaně, kde je po celou dobu koupele stejná voda?

Spolupracovník mi řekl, že se takto koupou. Nepřišlo mu na tom nic divného.

Zajímavá 0 před 8 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Dochy

V současnosti jsem na jiné hygienické úrovni. Ale ještě nedávno to nebylo nic nezvyklého, tak bych to neodsuzoval.
Tady budeme řešit jednu rodinu a pak vklidu vlezem do bazénu s celým městem (nebo do rybníka, tam není ve vodě ani ten chlor)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
iceT

Takhle jsme se doma doma koupali, někdy před 40 lety. Napřed děti, pak mamka a taťka jako poslední, ovšem on si půlku vany vypustil a dopustil si teplou vodu.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

To už je lepší, aby se každý člen rodiny místo koupání osprchoval.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Samozřejmě že to je nehygienické, to by tě mohlo napadnout i bez dotazu. V dřívějších dobách se to tak často dělalo, ale byly jiné podmínky a možnosti, hygiena se tolik neřešila.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Nehygienické je omývat se v napuštěné vaně! 🤢

Máš se omýt pod sprchou, pak si napustit vanu, a do tý vany jít už čistý. Takhle se maceruješ ve vlastní špíně! 🤢

Ale Evropani jsou obecně prasata a naši lidé ještě větší. To, co popisuješ, mne proto nepřekvapuje, ani to, že Tvýmu kolegovi na tom nepřijde nic divného. 🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Nehygienicke to je, ale do budoucna to budeme brat nejspis jako samozrejmost. Budeme si muset zvykat na vyssi cenu pitne vody!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Savier

Dochy: Přesně tak. Naprosto souhlasím. Zajímavé, že se většina lidí neštítí vlézt do bazénu, kde se v ten den dvacet lidí vymočilo.

Nový příspěvek