blbec je pejoratívne (hanlivé) označenie človeka ktorý svojim spôsobom
nevyhovuje pohľadu hodnotiteľa. ale napriek tomu človek s týmto označením
môže byť dobrý, usilovný jednoducho kladný človek, len jeho vlastnosti,
konanie je v rozpore s týmto hodnotením.
Blázon, vo väčšine prípadov ide o zjednodušené označenie duševne
chorého človeka, Prípadne ide o človeka, ktorého činy a reči nám
nevyhovujú.
Najhoršia konfrontácia je so zlým človekom, ktorý sa navonok správa ako dobrý človek, svoje úmysly skrýva, aby zákerne „bodol odzadu“.
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
Zlý člověk? Brnkačka! Blázen? Nitz motz, ale dá se přežít. Debil (blbec)? TO JE PEKLO!
interakce s prvními dvěma typy není žádný med. Ale pořád tam platí nějaká „pravidla“, byt jakkoliv pokřivená/nepřirozená. Zkrátka takové ty náležitosti, jako je kauzalita aj., běžně pochopitelné a užívané věci.
Jenže TO co dokáže vymyslet DEBIL? 😮 TWL to tě ani po maximálním, zcela vyčerpávajícím úsilí NENAPADNE. Na to nepřijdeš ani za bambilion let, i kdybys měl IQ astronomické. Proč? Protože BAGR! A to je ten správný důvod! Už to chápeš? 😕
Upravil/a: aliendrone
0 Nominace Nahlásit |
Ve finále to vyjde tak na stejno. Nemám potřebu stýkat se ani s jednou uvedených kategorii
0 Nominace Nahlásit |
To znamená s tebou, byla by to ztráta času pro každého, kdo má je trochu jasno v hlavě.
0 Nominace Nahlásit |
Mně nevadí žádný člověk.
Blázna je mně líto, blbec je bezmocný, no a zlého na potkání pravděpodobně zmlátím tak, že už ho jen stěží dají dohromady. Jo a mám komplexně u prdele, jakého bude pohlaví, nesnesu nerovnost, to především!!!
0 Nominace Nahlásit |
I dobří lidé jsou občas zlí, stejně jako chytří lidé občas dělají hloupé věci, určitě nejhorší by byla konfrontace s člověkem co by byl zlej na mě
Upravil/a: WhiteCrow
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5282 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2682 | |
quentos | 1806 | |
mosoj | 1594 | |
led | 1385 | |
marci1 | 1359 | |
aliendrone | 1213 | |
zjentek | 1102 | |