Můj starý příbuzný pamětník pronesl, Ringo Čech údajně byl v parlamentu a po čtyřech letech prý prohlásil, nelze mezi nima vydržet, všichni kradou
Upravil/a: Kryšpín
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne u všech. Dokonce věřím, že jen u menšiny. To bychom si pak mohli jen vzít provaz a jít se zastřelit do rybníka. A oni by pak rychle následovali.
0 Nominace Nahlásit |
Položme otázku jinak: Kolik je těch, co jdou do politiky s pouze dobrými
úmysly?
Kolik je těch, co se nechají časem zviklat?
Kolik zůstane poctivých?
0
před 2144 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No pokud se ptáš na nenažranost, nuikoli hamižnost, tak…
Viděl jsi kdysi v TV předvolební spot, kde reportáři navštílili knížete (https://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Schwarzenberg) u něj doma a on v županu a s fajfkou v ústech vařil v kuchyni „lidový“ bramborový guláš? Byl tam krásnej záběr zblízka, jak stojí nad plotnou, cosi si pro sebe šišlá s tou lulkou v hubě a do hrnce s bublající hnědou tekutinou po hrstích valí kvádry uzeniny, který těsně před tím na kameru krájel luxusním nožem z několika tyček pravýho maďarskýho uheráku skutečně „velmi nahrubo“ a vůbec se s tím nijak nepáral, no to ti byly kusiska…!
Tak já nevím, ale většina z nás tady U NAS NA PRAJSKE TO ROBI Z PARKOVEHO!!!!
0
před 2144 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to vidím obráceně.
Myslím si, že většina lidí „jde do politiky“ s cílem něco
změnit tak, aby se všem občanům žilo lépe.
Podnikatelé a umělci často navazují na rodiče, prarodiče apod. U umělců je ještě jeden aspekt → má-li člověk k něčemu talent, pak se ten talent vždycky nějak projeví. Třeba až v pozdějším věku, ale projeví (nedovolí člověku se tomu nevěnovat).
Nenažranost určo ne. Spíš snaha ovládat něco, nebo někoho. To by ukazovalo na vyšší status člověka. Ovládat 6 aut, 4 tanky a celou blbou armádu neschopných, kterým platí. U umělců, dnešní směr hudby třeba v Belgii, kde se předškoláci seznamují s rappery, no, to je kultura ale nebude mít mnoho společného s klasickým podnikáním. Nenažranost patří do rodin celých politiků a kandidátek. I potvůrky chtějí a věří, že dostanou vše.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |