Předvíce než rokem jsem se rozešla s přítelem (zamiloval se do jiné), a není dne abych si na něho nevzpoměla. Hrozně mi chybí i přesto co udělal a mám pocit, že ho stále miluji… Měla jsem už pár schůzek, ale nic z toho nebylo… respektivě mě žádný nezaujal… Je mi 32 let a mám pocit, že mi ujíždí „vlak“… Jak mám fungovat dál s těmito pocity?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5431 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ano je to normální v každem z nás jsou ukryty určité vzpominky a trvá vždy hodně dlouho než ten dotyčný opravdu dokáže zapomenout.znám i lidi kteří jsou už s jinými partnery ale stále myslí na toho prvního.skus se trochu třeba odreagovat běž na diskotéku,s kámoškama ven hlavně se nezavírej doma jakmile budeš neustále doma budeš furt na něj myslet akorát si budeš ubližovat a to ty přece nechceš tak šupky dupky na nějakou zábavu a užívej si to jak můžeš na světě není přece jeden chlap a je jich více a třeba už na tebe někde čeká a ty o tom ještě nevíš
0 Nominace Nahlásit |
Tak pokud ma jinou a funguje jim to, tak by asi bylo nehezke se jim do toho plest. A pak musis spis hledat jinde… Jinak by mozna stalo za pokus mu to rict, at uz se stane cokoliv, ztratit nic nemuzes. Kdo vi, mozna on chodi s jinou a taky mysli na tebe a boji se ti to rict, protoze si je temer jisty ze ho nesnasis za to co ti udelal. Mozne je vsechno. Takze odvahu a do toho..
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je to normální. Obvykle na takové stavy zabírá „vztahová homeopatie“ (léčení podobného podobným 🙂, tedy, najít si partnera, s kterým budete spokojená. Pak se najednou zapomíná velmi snadno.
0
před 5431 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co by na tom bylo nenormálního.Ale pozor ,jsou věci,které se neopakují.Je na Vás jak se s celou situací vyrovnáte.Doporučuji navyrábět si modly a stavět hráze novým proudům.
0
před 5431 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to úplně normální. A ne jen rok, některým z nás to vydrží
i déle.
Zkuste být co nejaktivnější, na¨jděte si pr volný čas maximum věcí,
které Vás budou bavit. Pokud u toho bude i parta dalších lidí, jen
lépe.
Určitě se nesnažte seznámit se s někým novým na povel. Vpodobné situaci
jsem se o to také pokoušela, a takhle to opravdu nefunguje. Až potkáte toho
pravého, poznáte to sama.
A z věku si nic nedělejte, také jsem se nevdávala nejmladší.
0
před 5431 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozumné řešení by se dalo vyhledat. Napište mě na e-mail a společně
věc vyřešíme.
Doplňuji:
Děkuji. Zkuste Lidé cz a tam najít uživatele firma-x. Ono opravdu nejde
občas zapomenout na někoho v koho doufáte. Ostatní lidé mají podobné
potíže, třeba že jim chybí někdo, koho ještě nepoznali. „Vlak“ je
zřejmě potřeba roztlačit než ujede.
Upravil/a: fortin
0 Nominace Nahlásit |
Ano je to úplně normální a nemá cenu se snažit seznámit se co nejdříve s někým jiným. To musí prostě „přeskočit jiskra“ a potom bude všechno OK.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |