Proč by to měla být ostuda?
Každý pije, co mu chutná. Na ostatní se vykašlali.
Znám pár kluků, co si také rádi dají sladké.
4Kdo udělil odpovědi palec? quentos, anonym, chachar1922, Kepuč
před 3232 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ostuda by byla, kdybyste s křivou hubou popíjel něco, co Vám nechutná. Nebo si dáváte kyselou okurku, když máte chuť na koblihu, jen proto, aby si někdo něco nemyslel? Proč byste se tím někým měl nechat manipulovat? A to Vám, popíjíte-li sám nebo ve společnosti inteligentních lidí, nehrozí. Ovšem v přítomnosti individuí, kteří se do shora uvedené kategorie nevejdou, hrozí určité riziko. Například v putyce Na Růžku, kde se scházejí místní rádobyborci, aby si alespoň pitím piva a dryáků o účinnosti kyseliny dokázali, že jsou opravdoví chlapi, s likérkou v ruce nejspíš sklidíte posměch. Podobně chcete-li zaimponovat nezralému děvčeti, zvolte raději nějaký světácký, finančně náročný drink ve stylu „Martini s vodkou, protřepat, nemíchat“. Ale sám uvažte, jestli to stojí za to.
0 Nominace Nahlásit |
jako je to takový teplý. Ale co? Jde o prd. Taky mi chutná víc piňakoláda, než třeba whiska :)
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepuč, annas, briketka10
před 3232 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty popíjíš doma sám? Kolik toho vypiješ? Špatný návyk, bacha na to, alkohol je metla lidstva, dyk viš. 😁
0 Nominace Nahlásit |
Doma je pije kde kdo, ale na veřejnosti se stydí, což nechápu. Já si griotku a zelenou dám kdekoliv. Ale vaječné mi prostě nechutnají.
0
před 3230 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |