Začal jsem chodit s 14letou holkou, zatímco mě je 18 let. Samozřejmě s ní nedělám pro její věk zakázané věci jako sex a další hlouposti. Oba se ale máme moc rádi a ona se do mě už dávno zamilovala. Maximálně jsme si dali pár pusinek, hraju s ní fotbal, chodíme na procházky, . Myslíte že ten vztah půjde a nebude to mnoha lidem vadit? Naši rodiče nemají ale špatný názor a nevadí jim to.
Zajímavá 0 před 1888 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Věk není rozhodující, nicméně na důvěrnější vztah je třeba trochu počkat. Já jsem třeba pořád hledal děvče, hleděl na věkový rozdíl a v televizi bylo krasobruslení – taneční nebo sportovní dvojice přesně ve stejných letech jako popisuješ. A bylo vidět, že se mají rádi. A ostatní lidé do toho nemají co mluvit, je to záležitost jen vás dvou a vašich rodin. To, co si povídají staré babky, nebo sousedé, by měla být fakta. Pokud nekonzumujete alkohol, drogy, neporušujete nějaké zákony a jiné, tak nic špatného ,nenormálního a nezákonného neděláte.
0 Nominace Nahlásit |
Chodit s mladší holkou je v našich krajích normální.
Čas je ale relativní. Mít v osmnácti čtrnáctileté dítě je stejně
nezajímavé, jako mít v sedmdesáti šestašedesátiletou babičku.
Faktem ale je, že ve tvém věku je každý rok znát a je s podivem, že si
rozumíte.
0 Nominace Nahlásit |
Zavádějící otázka, protože co je vlastně normální? Z lidského hlediska na tom nemusí být nic špatného, ale kdyby někdo hodně chtěl, tak by to šlo uhrát na zneužívání dětí.
Každopádně jestli je s tím v pohodě tvá rodina a rodina dívčiny, tak je spíš nepravděpodobné, že by si na tebe došlápla policie. Musel by tě někdo vyloženě udat a to by znamenalo už docela problémy pro tebe.
Jako důkaz by šla použít i tato otázka, kde jsi sám sebe naprášil. Relativně snadno by si policie zjistila kdo to poslal, kde bydlí atd… a poté by tě konfrontovali, že jsi se tu k tomu doznal. Záleží na tom jak by to ten určitý vyšetřovatel vyhodnotil.
Upravil/a: Reezo
0 Nominace Nahlásit |
V osmnácti jsi již dospělý a ona ještě dítě.
No, pokud vydržíš jen s Ančou Dlaňčou
alespoň než ji bude patnáct a pokud si budete i poté rozumět, tak ten
vztah půjde.
Ovšem je dost pravděpodobné, že tvou životní partnerkou se stane stejně jiná.
Upravil/a: Kazatel
0 Nominace Nahlásit |
K otázce:
Pokud jsi romanticky založený, toužíš po lásce, hledáš něhu a NE VĚČNOU MORÁLKU, tak je to pro tebe PŘÍMO POVINNOST!
K podotázce:
Tady bych snad vzal v potaz celkem rozumná slova uživatele Hlada- poohlídnout se teď po nějakých 66's a čtrnáctku si nechat až pak na sedmdesátku.
0 Nominace Nahlásit |
normální a zcela legální je nabrknout si v 18, 35 letou učitelku a pak v 35 18 letou studentku 😁 … samozřejmě jen žertuju, hloupý žert. K tvé otázce asi tolik, domnívám se že v jejím věku bys měl získat souhlasné stanovisko jejich rodičů k tomu abyste se častěji stýkaly. Přeci jen právě rodiče za ni nesou v tomto věku plnou zodpovědnost a dokáží posoudit zda jsi ve svých dobrých úmyslech konzistentní a dostatečně přesvědčivý. Určitě by ale v tomto jejím věku o vašem vztahu měly alespoň vědět. Zlom vaz.
Upravil/a: anonym
0
před 1883 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |