Je pravda ze pokud ma někdo internetovou stranku ktera ma ale zisk působí jen na webu nemusí mít ředitele?
Jinak je podnikání v oblasti internetu jednoduší nebo obtížnější?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Petrok55, Accuuunut22 před 1944 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Z pohledu člověka který 5 let podniká na internetu mohu říct že je to možná pohodlnější a finančně méně náročné pro startup, ale zato obrovská konkurence.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jak to s tím souvisí, ale když už ses zeptal tak mé IQ je 113. Uživit se s tím dokážu, ale stálo mě to roky práce kdy jsem z toho neměl skoro nic. A té musíš buď něco umět (a nabízet službu) nebo mít tučný kapitál pro start. Já začínal s minimální investicí, ale zato jsem měl roky praxe v oblasti ve které podnikám.
Tak to máš hodně nadprůměrné IQ, já mám 96 takže nemám šanci :D ale zase je pravda ze stačí dobrý nápad a je v balíku i ne moc zkušený a inteligentní člověk.
no jisté je, že s tím číslem které ti naměřili to rozhodně nemá co dělat. K měření IQ se používají mimořádně nespolehlivé metody a troufám si tvrdit, že pokud nejsi diagnostikován jako imbecil tak to prostě nehraje roli. Silné odhodlání a velká trpělivost jsou často důležitější než pár bodů IQ navíc.
Nápad nestačí. Nápady má každý. Už jsem mnohokrát slyšel od různých lidí že nápad s Facebookem měli také. V balíku ale zatím nejsou…
třeba od autorů myspace.com ? 🙂 ti to i zrealizovali, dokonce i dřív než facebook a stejně bankrot … to je život, jen náhoda 🙂
Protože s tím nápadem nebyly první :) ale pokud ma někdo opravdu dobrý nápad tak mu stačí minimální kapitál.
no nápad opravdu není vše, podceňuješ význam odhodlání, trpělivosti a samozřejmě píle. Pokud toto nemáš je ti nápad sám o sobě tak akorát k řečnění u piva.