ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, vagra, Andělé, briketka10, anonym, natybubu, JájsemRaibek před 4284 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná vám to bude připadat trochu jako žert, ale jsou lidé, kterým se skrze odpadní potrubí dostávají na toaletu potkani. Zjišťovali jsme, jak se tento problém řeší a kolik řešení stojí, abyste měli klidné spaní.
Koho se problém konkrétně týká?
Abychom nemalovali čerta na zeď, bydlíte-li ve vyšších patrech, jste před potkany chráněni. Zdolat kolmým odpadním potrubím několikametrové vzdálenosti je prakticky nemožné. Stejně tak, pokud je váš dům nový, je pravděpodobné, že se s tímto problémem potýkat nebudete, u nových staveb už bývá řešení proti pronikání hlodavců do přízemí odpadním potrubím standardem.
Starší zástavba
Toalety v přízemních částech budov
Více v odkazu
0 Nominace Nahlásit |
Je to nesmysl. Potkán tam může vlézt, i když tam zbytky jídla nejsou. Pravdou je, že by je to lákalo, ale ty zbytky se v potrubí neudrží. Pokud by se tam někde zasekly, tak druhý den by už nešlo spláchnout.
0 Nominace Nahlásit |
No :o) babička měla kamárádku, která bydlela ve druhém patře a poklop od záchodu zatěžovala starou železnou žehličkou, poněvaď někde četla, že potkani dokáží vylézt kolmým potrubím až do třetího patra.
Jediný efekt to mělo ten, že jsem se u ní bála chodit na záchod, protože jsem se bála, že mě nějaký potkan rafne do prdelky :o)
3Kdo udělil odpovědi palec? 790511, briketka10, natybubu
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak z potkanů bych až zas takovej strach neměl, ale co kdyby vylezl nějakej bezdomovec, pak se u nás usadil a já ho nemohl dostat pryč. To už by bylo horší.
0
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zdřejmně ne
a jestli se toho bojíte, tak tam žádné zbytky nesplachujte.
Doplňuji:
www.podkanivpotrubí.cz
Upravil/a: Smíšek666666
0
před 4283 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
těžko říct, můžou to bejt klidně i tvářičky v obličeji, záleží na tom, jakým způsobem sedíš na prkýnku.. :p
No to jo, tam to zůstává, ale ty zbytky se zachycujou i po cestě od tebe až do kanálu, kde se postupně rozkládaj a hnijou, a ta krysa to vyčmuchá, a půjde po stopě, proleze se trubkama až k tobě do přízemí, a až dorazí na místo činu, tak ty zrovna budeš sedět na prkýnku a velkej potkan se ti zahryzne prímo do jedný z tvářiček…
Annas,ta první věta mě rozchechtala…také jsem ještě neměla tu čest se s potkanem na WC potkat..:D))))…za to pavouci si tam hrajou občas na schovku…:))
Ahoj, Andělé.. Já bych ječela, utíkala pryč … 🙂 Pamatuji si ještě z mládí, že se potkan jednou dostal do chléva. .Pes ho vyčmuchal, utkal se níml, souboj vyhrál, i když mu zůstala na potkana památka – kus vytrhané srsti – lysinka. Ještě teď se musím otřepat … 🙂
Ahooooj Annas :)) …No to jó,taky bych ječela a hnala se rychle
pryč…:)) My pejska nemáme a já bych s potkanem souboj prohrála hned na
začátku…:D
Jednou jsem viděla film,kde seděl chlap na záchodě a z něj vylezl had a
uštknul ho,to bylo hnusný,fuj,to už bych se raději potkala s tím
potkanem..:)))
To jo,po tom co jsem to viděla,jsem se na záchodě zdržovala co nejkratší dobu,aby mě něco náhodou nekouslo…:)))