Za „komunismu“ bylo podmáslí nás všech. Dnes patří zahraničním korporacím. 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, jirkajirka, zjentek, anonym, palmal
před 3211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já to vidím v chuti, ale tuhle otázku si pokládám u mléka. obsah tuku je stejný a je jiné. dneska mléko nepiji a v 80tých letech na litry denně
0 Nominace Nahlásit |
takhle otázka je často diskutovaná u většiny potravin, které se prodávaly i před rokem 89. Osobně si nejsem jistý, jestli je u srovnatelných potravin patrný velký kvalitativní rozdíl (ať už k horšímu, či lepšímu). Roli tu hraje také ta zpropadená paměť, která si dokáže dost vymýšlet. Hlavní problém však je, že to dnes nemůžeme objektivně objektivně porovnat.
0 Nominace Nahlásit |
myslím, že dříve bylo podmáslí o mnoho chutnější. Prodávalo se v konvích. Litr stál 0,8 nebo 0,9 kč a byly v něm malinké hrudky másla.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podmáslí chutná asi stejně. Ale kvalita? Pamatuji rok 1990 kdy do masokombinátu Kostelec, Krahulčí a Studená jezdili němci a rakušánci auty a dokonce i autobusy vykupovali ve velkém naše uzeniny. To trvalo tak tři roky pak přestali jezdit. Buď se přejedli, nebo kvalitou a chutí jsme dohnali západ. Bylo nám to tehdy podivné. Vždyť na západě bylo vše tak pěkné. Vozili jme zas z Rakouska kilové balení kávy levné.Už taky nevozím asi se mi změnila chuť ..........
Upravil/a: jirkajirka
0 Nominace Nahlásit |
no, dnes krava nespása trávu napustenú ddt…už je napustená niečím normovaným a schváleným od únie
o technológií výroby podmáslí neviem nič
na kefír treba určité bacily v každom režime
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |