Je vidět, že jste ani jedno z toho asi nikdy neviděl.
Ovesné vločky jsou suchý produkt v pytlíku.
Ovesná kaše je „mokrý“ (vařený) produkt z ovesných vloček většinou
ochucený dalšími složkami – ovocem, melasou apod.
Odkaz obsahuje mnohé žvásty. To by mě zajímalo, jestli to autor vůbec
někdy jed. Mě například poctivá ovesná kaše zasytí na celé
dopoledne.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Povaříš ovesné vločky v mléce a budeš mít ovesnou kaši. S obsahem článku souhlasím, zkus si najít něco o glykemickém indexu.
0 Nominace Nahlásit |
Ovesnou kaši získáte uvařením ovesné mouky nebo vloček ve vodě či
mléce.
Co vím 100% je, že pravidelná (nedejbože každodenní) konzumace kaše,
připravované varem ovesných vloček v mléce odvápňuje organismus a může
přivodit též deficit Fe v organismu (díky mléku).
0
před 2711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |