Zdravím! Včera jsem informovala, že dnes pojedu ke kožnímu. Byla jsem dnes v Krnově u paní doktorky, která znaménko prozkoumala a řekla, že musím na chrurgii a půjdu na vyříznutí. Přišla jsem k panu doktorovi na „chýru“, který mi znaménko také prohlédl. Poté přišel na řadu termín, kdy znaménko vyřežou. Sestřička mi řekla, že to bude někdy v srpnu. Tak jsem odpověděla, že klidně a ať si řekne datum, který jim vyhovuje a já dorazím. K mému udivení jsem se nestačila divit! Sestřička mi dala termín přesně v ten den, kdy mám narozky! Naskočil mi mráz po zádech a poté mě polil pot. To je tedy opravdu hezký dárek k mým budoucím 29. narozenínám. 😁 Je toto náhoda, nebo je to snad naschvál? Co myslíte? Stalo se Vám někdy něco podobného? 🙂
Díky za odpovědi. ;o)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, anonym, BEAES, aramah, rynek878, anonym před 5227 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jahodo, dárek k narozeninám. Všechno je tak, jak má být. Bolest ze
zákroku bude trvat jen chvilku, ale s úsměvem budete na něj vzpomínat při
každých narozeninách.
Ještě se do té doby „uvidíme“. Ale i tak už teď držím palce.
0 Nominace Nahlásit |
Je to pouze nahoda,ja bych to brala tak,ze darek k narozeninam bude ten,ze vsechno dobre dopadne a ono to tak bude,verte!Co by to bylo za oslavu narozenin,kdyby vas ten zakrok teprve cekal.Drzim palecky.
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslím že je to náhoda protože když jsi jim řekla že ten termin můžou vybrat oni tak ho vybrali takový který bude vyhovovat jim a i tobě.Já jsem na své narozky šla poprvé na gynekologii taky se strachem když mě pak měřili tlak tak to i poznali že se bojím.Řekli mi at se nebojím že to nic není a měli pravdu od té doby jsem klidnější a už se nebojím žádných prohlídek u lékaře.
0 Nominace Nahlásit |
To bude náhoda,ale až to budete mít za sebou tak to bude i takový malý dáreček protože budete štastná.Držím palce a ten den si udělejte nějakou radost a jděte třeba na nějakou dobrou večeři s Vaším mužem.
0 Nominace Nahlásit |
Můj syn to už má za sebou.Vám paní Jahodo přeji rychlé následné uzdravení.A ten DEN prostě náhoda,není se čeho obávat. Přeji štěstí.
0 Nominace Nahlásit |
berte to zte lepsi stranky treba vam ta sestra chtela udelat radost a dat vam to jako darek,ale myslim ze to byla jen nahoda
0 Nominace Nahlásit |
To bude v pohode,vecer s manzelem pri sklence dobreho vinka ani na tu udalost nevzdechnete.Drzim palce.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |