Nikdy v zivote jsem nepracovala v oboru, ktery jsem studovala.
Upravil/a: yuko
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Mc Merkurion, Henry1660, Kepler
před 2337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nie, na dôchodcu nie je žiadna škola ☹.
Ale teraz vážne, viac než polstoročie som pracovala v odbore, ktorý som
pôvodne vyštudovala + ďalších niekoľko odborov, po nadobudnutí ďalších
odborností, pretože človek sa učí celý život.
0 Nominace Nahlásit |
Dnes už nepracuju, ale ve své době jsem z většinou maximálně využíval své kvalifikace. Nemá cenu montovat se do oborů, o kterých toho vím málo.
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel ne,obor který jsem studoval tedy zahradník(s přihlednutím na můj zdravotní stav.)Se mě dlouhodobě nedaří sehnat práci v tomto oboru dokonce slýchám i posměšky kvůli mému vyučení.Dokonce už se mě ptají jestli bych v zahradničení si nechtěl založit vlastní živnost to jsem,ale zamítl protože člověk co slyší jak je to náročný někdy tak má s podnikání strach.Takže uvažuji o zvyšení kvalifikace ještě na krajináře(na rok 2019–2022)Hledám kde se dá ale většinou řeknou že práce pro mě není vhodná s mým zdravotním postiženým místo se mě podařilo najít asi jenom na 4 dny a přitom se člověk tak snaží.
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
Dá se říct že asi 6 let jsem si odkroutil v oboru (2 roky po průmce, 4 po výšce) a teď asi 10 let ne úplně mimo, ale spíš se svého oboru jen tak zlehka dotýkám 😉
0 Nominace Nahlásit |
Jsem důchodce, tudíž ne. Ale jinak se dá říct, že celý život – od doby studia na škole až do odchodu do důchodu – jsem byla na jednom pracovišti, zažila 2 ředitele.
Dá se říct, že moje délka doby působení ve srovnání s bývalými kolegy je „rekordem “.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Máš pravdu. Opravdu to bývá zřídka.
Moje současné živobytí byla má maturitní otàzka 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ani zdaleka.
1/ Vzhledem ke kádrovému škraloupu otce jsem nemohl studovat obor, který mne
zajímal.
2/ V době, kdy jsem studoval, ještě neexistoval obor, ve kterém dnes
pracuji.
0 Nominace Nahlásit |
Tohle už tu bylo:
https://www.odpovedi.cz/otazky/pracujete-v-oboru-ktery-jste-vystudovali-nebo-se-vyucili
https://www.odpovedi.cz/otazky/pracujete-v-oboru-ktery-jste-vystudovali
0
před 2337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek