Otec, který byl profesor teologie, mě dával pořád domácí vězení, a jelikož doma byla veliká knihovna, tak jsem doma od dětství četl knihy, abych domácí vězení nějak psychicky přežil. V knihách byla často zmínka o tom, že je zde Bůh, jsem zvědavý, a tak jsem začal zjišťovat, jak to je s tím Bohem.
Zjistit pravdu o Bohu bylo jako hledat jehlu v kupě sena, jedni v knihách říkali, že Bůh existuje a druzí zase říkali, že Bůh neexistuje, bylo to jako s tím vejcem a slepicí, co bylo dříve – vejce, nebo slepice? Jednou jsem navštívil otce na vysoké škole, když vyučoval, vystoupil jsem před žáky s otázkou, jak je to s existencí Boha.
Od té doby jsem už nesměl za otcem do školy chodit, otec zrušil konečně moje domácí vězení, abych nečetl jenom hodnotné knihy a poznal i život v Praze. Když dětství skončilo, stal jsem se profesorem teologie, otázka, jak je to s tím Bohem, mě pronásledovala jako stín všude, dokonce i ve snech.
Potom přišel konečně důchod a já vysokou školu opustil, a najednou rána v hlavě, a já vyskočil nahý z vany, a křičel jsem, už vím jak je to s tím Bohem. Bůh je náboženský symbol, tak jako je nula matematický symbol, pokud mám na kontě v bance miliardu nul, je to stejné, jako když tam mám jednu velikou nulu! Každé náboženství je zde díky svatým symbolům, odstraňme z náboženství svaté symboly a náboženství zmizí jako pára nad hrncem.
Co byl prvotní náboženský symbol? Prvotním symbolem byla hvězda nebo planeta, proto je Bůh nad námi, a často je hvězda nebo planeta spojována s Bohem, pohled na oblohu plnou hvězd a planet je božský, a musí vést k tomu, že z hvězd a planet, se stanou božské symboly. Takže se podívejme na hvězdy a planety, pokud chceme spatřit Boha, nebo postavme vesmírné lodě, a vydejme se do vesmíru poznávat Boha.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 3139 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne
Ne, neni. Stejně tak, jako neni důkaz o jeho neexistenci. Kdo chce,
věří, kdo nechce, nevěří. Toto už ví děti v ZŠ. Sáhodlouhé bláboly
jsi nemusel ani uvádět.
Anketa je opět neúplná. Chybí jiná možnost.
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, quentos, jirkajirka, Hans51
před 3139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Existence boha je jen věc víry a ta důkaz nepotřebuje (tak to vysvětlují i služebníci boží). Tak je to u všech náboženství. Není třeba o tom složitě spekulovat.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Důkazů je spousta všude kolem nás. A i kdybychom byli úplně sami, někde na pustém místě, i my sami jsme jasným důkazem Boží existence. (Římanům 1:19–20)
Jsme výsledkem Božího záměru vytvořit na zemi ráj s dokonalými lidmi. I když se tento záměr snažil a dodnes snaží Satan zmařit, Bůh dal slib, že své slovo splní. Odstraní Satana i ty, kdo stojí na jeho straně a potom už nebude nic bránit tomu, aby se i na zemi děla Boží vůle, pod vládou Božího království. (Daniel 2:44)
Ti kdo se budou chtít zúčastnit, pracují na tom, aby se o tom dozvědělo co nejvíc lidí po celém světě (Matouš 24:14; 28:19:20; 1.Timoteovi 2:3–6).
Upravil/a: Roman71
0 Nominace Nahlásit |
To je relativní
Pokud budeme akceptovat fakt, že bohové stvořili člověka k obrazu svému /byť původně jako svého otroka v zahradě Eden/, pak Bůh je v genetické informaci každého z nás.
Upravil/a: dudu
0
před 3139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
… odmítám číst takovýto dlouhý elaboráty, zamysli se nad tím…
0
před 3139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
„z ničeho nic nevzniká“ (Empedoklés) De nihilo nihil fit. – „Z ničeho nic nevznikne.“ (Lucretius)
0
před 3139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S pochopením Boha je to jako s fotografováním, ten kdo fotografuje jenom
mobilním telefonem nepochopí profesionála do má fotoaparát v ceně
drahého osobního auta
http://goo.gl/afG7AP
… to je největší kravina co jsem slyšel, dobrej fotograf udělá pěknou fotku čímkoli, akorát břídil si musí koupit pořádnej automat…
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |