Zajímalo by mě, jestli je zde na odpovědích někdo, kdo byl ve výkonu
terstu odnětí svobody.
Je mi jedno za co. Jen se chci zeptat z jeho pohledu co čeká tu svi*ni co
postavila svoje dítě do vařící vody.
Pokud se stydíte, tak se nestyďte, stejně vás tu nikdo nezná a
nepozná.
Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Marunka před 5342 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nebyla jsem nikdy ve vězení,známá tam zrovna tráví dovolenou,psala,že nic moc,ona je taková touba hodná,malá,tak jí tam dost šikanujou. A to je tam protože neplatila alimenty,tak si nedokážu představit jak se tam bude mít tahle hyena
0 Nominace Nahlásit |
To nevím, co ji čeká, ale měli by jí ty nohy také strčit do vařící vody, ať si to také vyzkouší a pak by měla jít alespoň 10 let pořádně makat.
3Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Miroslavst, anonym
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Slyšel jsem, že k lidem co ubližovali dětem bývají ve vězení velice „přátelští“, takže si patrně užije. Nicméně můj osobní názor je, že tady by se mělo upltanit i zákon „oko za oko“. Ubližovat dítěti je hrozná věc. Řekl bych, že výraz sv*ně je pro takového člověka trochu slabé.
Zdroj: infant.blog.cz
0 Nominace Nahlásit |
Doufám, že ta sv.ně, co toho malého chlapečka postavila do té vařící vody zhnije v kriminále co možná nejdéle.
Navíc si myslím, že takovíhle lidé by neměli mít děti. Myslím, že více, co naznačuji…
A to, že má nějakou psychickou poruchu mě nezajímá.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já tam byl 2 roky a nemusíte se bát takové holky tam strašně milují dostane co proto vůbec jí nezávidím ani pořádně neusne není to svině je to normální děvka
0
před 5339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych se zeptal na jinou věc: KDO SE DNESKA (22.3.) DÍVAL NA ZPRÁVY NA CT-1 a nikoli na novácký bulvár ? 🙂
a co tam na té čt1 bylo? Prosím o popis. Zřejmě se jedná o tento případ, ale jinak nevím. Děkuji
Na ČT-1 bylo řada nejspíš nezajímavých reportáží, ale hlavně tam NEBYLA ta, o které se zde píše…, a to mě na ČT-1 těší.
A ptal jsem se proto, abych měl malý přehled o tom, kdo co sleduje…,
což je lehká parafráze na jeden moudrý výrok T.G.M.
„Řekni mi co čteš a já ti řeknu jaký jsi“ 🙂