Čistě pro zvědavost mě zajímá váš názor :)
Zní to divně, kolikrát už jsem slyšel na tohle téma vtipných historek o tom, že když to zkrátka nejde, zdravotní sestra pomůže kelímek naplnit… teoreticky to je možné, nemusí v tom hrát roli city ani láska, jde pouze o ,,výpomoc,,. Na druhou stranu asi nikdo se neodváží poprosit o pomoc a asi už vůbec sestra nebude ochotna takové služby vykonávat. Jestliže nemocnice může mít časopisy pro tyto případy, tak proč ne osoby… co si o tom myslíte vy? Já bych byl pro zavedení pomoci… jde o dobrou věc :)
Zajímavá 0 před 2995 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sestřička klidně pomůže, ale ne tak, jak si představujete. Mají na to takovou mašinku, přiloží drátky na kouličky, udělá to nějaký elektrický výboj a je to. A o příjemnosti asi nebude řeč.
0 Nominace Nahlásit |
Urban legend…
BTW: Já bych do toho nešel. Nikdy nevíš, kdy se pravidla obrátí a
anonymní dárce se stane otcem – plátcem alimentů.
0 Nominace Nahlásit |
Časopisy? Řekni kdo k tomu dneska používá časopisy. Stačí zapnout průměrně rychlou wifi, připojit se přes mobil, a jedeš…
K otázce: Nevím, proč by zdravotní sestřička nemohla pomoci. Buď záleží jen na ní a nebo na tvojí peněžence.
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč sestřička? Můžete si vzít sebou partnerku. Aspoň doufám.
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sestra ti ráda pomůže, má k tomu takové elektrody, pustí ti do cajku proud, ty zařehtáš jako kůň a je to venku. Rande si můžete dát později. Její rozhodnutí bude velmi záviset na velikosti dávky, takže tejden před odběrem už nehoň!
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
když zaplatíš, tak Ti nějakou lehkou dívku z ulice obléknou do zdravot. úboru a můžeš naplnit kelímek, který bude mít umístěný třeba v ............. 🙂
0
před 2995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Dubraro – to s těmi elektrodami je „urban legend“ – skoro všichni o tom mluví, ale nikdo to nikdy ve skutečnosti neviděl ani nezažil. Takhle se to dělá jen u chlapů s těžkým úrazem páteře (přes prostatu, v narkóze), když chtějí mít svoje děti a je to u nich jediná cesta jak získat sperma. Klasický dárce – pěkně ručně. A sám 😉
0
před 2994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |