Sežrat se dá vše, hlavně mi nedávejte za tuto odpověd bod. Děkuji a prosím za prominutí(momentální demence)
5Kdo udělil odpovědi palec? samicek333, Děda Louda, beer, fcoop, briketka10
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://www.loveckeforum.info/viewtopic.php?f=20&t=450
Re: Zvěřinové klobásy
Příspěvekod ČENDA » ned 01.11.2009, 12:09
Kdysi mi jeden starý myslivec tvrdil,že za mlada přidávali do klobásek
i liščí maso. Pamatuje si na to někdo z vás jak to dělali nebo zdědil
takový kuchařský recept?? Né že bych se pak vrhnul na intenzivní lov
lišek 🙂ale pro zajímavost bych to chtěl vědět…
tady se o tom mluví..a i gulášek vařili !!
Doplňuji:
http://www.loveckeforum.info/viewtopic.php?f=20&t=5456
tady ji i pekli – tu bych si dala !
mně chutnala moc nutrie mňam..
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Hlad je nejlepší kuchař. Super hlad zacpe i nos, chuťové buňky a i oči.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jí se všechno
drap: už jenom ta vaše odpověď, že moc dobře nechutná a má tuhé maso znamená, že ji někdo jedl…
0 Nominace Nahlásit |
Nejí.A ani v minulosti ji lovci nejedli.Asi nemá chutné maso.
0
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsem neslyšela, že by se liščí maso požívalo a ani ostatní
zvěř ji mimo dravců nežere.
Ale jezevec je výbornej, musí se tedy umět „udělat“ :)
0
před 4704 dny
|
0 Nominace Nahlásit |