Mnoho příčin, vykloubení, zánět ram. svalů, stuhnutí, natržení svalů, šlach, nervů, syndromy a.t.d.
Anebo narušená psychosomatika odhadem to může být až 60% případů, pokud hodně přemýšlíme při budování kapitalismu mozek se přehřeje nad provozní teplotu a problémy spadnou na ramena.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nenosíš v kabelce žehličku, tak asi budeš mít na vysvědčení samé jedničky, všichni tě zřejmě plácají stále po jednom rameni)!
0 Nominace Nahlásit |
V těchto vedrech to můžeš mít z klimatizace, z průvanu – jsi zpocená a ofoukne tě, to pak hodně bolí ( moje vlastní zkušenost). Mazala jsem si to rameno koňským balzámem a přešlo to. Ale může to být i něco vážnějšího… Běž raději k lékaři.
0 Nominace Nahlásit |
Před lety jsem to měl také a po serii vyšetření z toho vyšel těžký zápal plic s vodou na srdci, ta způsobovala uhnutí srdce a z toho byla ta bolest.
0
před 1966 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nedošlo k úrazu, může jít o zánět. Dosti často se jedná o t.zv. syndrom manžety rotátoru. Já jej mám momentálně v levém a je to dlouhodobé a opravdu hodně bolestivé. Trochu pomáhají obstřiky kortikoidy, ale ortoped chce operovat. Ale je nutné navštívit ortopeda, pouze ten zjistí sonem o co jde.
0
před 1965 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |