kl4r4

Jsem protivná, bez nálady, unavená,nic se mi nechce a snědla bych, na co přijdu. Hlavně sladké. Čím by to mohlo být?

Zajímavá 0 před 869 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

„Předevčírem šel kocour poněkud váhavým krokem, tři zajíci byli zcela zmatení, na automatu na peníze byl škvor, já jsem z toho byl stresovaný. Čím to mohlo být?“

Stejně hodnotný dotaz, bez urážky.

Problémy se žlázami s vnitřních sekrecí. Zánět v těle. Gravidita. Začínající cyklus. Skrytý novotvar. Následek dlouhodobé nevhodné a / nebo nevyvážené stravy. Málo pohybu, málo vzduchu. Málo sexu. Nezvládnutý stres, ať už je ho hodně, nebo naopak málo. Pathologické myšlení, hnípání se v kravinách. Nedostatek, nebo naopak přemíra, spánku. A další, a další, a další.

Uvař si něco pořádného k jídlu a hoď bobka na sladké. Ať Tě nějaký chlap pořádně protáhne. Ať se Ti chce, nebo nechce, jdi se alespoň pořádně projít, každý den, nebo na kolo, nebo tak něco, prostě: ať jsi, taky, na vzduchu. Televisor odnes do elektroodpadu a placatý přístroj vypni v šest večer, a v devět se jdi uchystat na lože a pořádně se vyspi.

Když to nepomůže, řekněme, do týdne. zajdi za svým lékařem, ať Tě vyšetří, protože za tím může být opravdu cokoli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Kazatel

Nejsi moje manželka?

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Přestaň jist sladké a cokoliv. Máš potom na sebe vztek, a přenášíš ho na okolí.

0 Nominace Nahlásit

dubraro

Předmenstruační syndrom?

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Lotr2008

Ne! Bez jídla bys umřela. Hele, já jim furt, jsem tlustej, mám cukrovku, ale jsem spokojený, lepší než nějaký anorektici, co si úzkostlivě hlídají každý gram.

Jdi se radši ven projít a nebuď furt na internetu. Čerstvý vzduch ti prospěje.

kl4r4

Cokoliv? To nemám jíst?

Nový příspěvek