Dnes jsem šla spát normálně v teplákach, tričku a mikině, pod hlavou jsem měla dva polštáře jeden malí a jeden velký.
Když jsem se ráno probudila tak malí polštář byl uprostřed místnosti
a velký na zemi vedle postele. Byla jsem v tričku a mikinu jsem měla pod
hlavou.
Chápete to? V noci jsem spala celou noc, ani jsem nic nepila. Vůbec to
nechápu, nemam jít k doktoru?
Doplňuji:
Pro pobavení: S přítelem jsme dělali spolu. Po třech 12hodinovích
směnách. Se mi zdál sen, že muj přítel udělal práci špatně a mistrová
mi přišla vynadat. A já vstala z postele a šla za přítelem který hrál
hry a začala mu nadávat , jaktože to udělal špatně, ať to jde opravit.
A šla jsem si zas lehnout, přítel se prý nemohl dostat ze záchvatu
smíchu. Já si na to vzpoměla až když jsem se probudila podruhý.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5381 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná jste dostala nějaký sen a začala rozhazovat věci kolem sebe. Tohle se mi také jednou stalo, ale potom se to už nikdy neopakovalo.. Dodnes také nevím čím to mohlo být… A ta mikina: třeba jste se v noci probudila horkem a mikinu si sundala. Sundání mikiny trvá pár vteřin a tak si to nemusíte pamatovat, zvlášť když jste se probudila ze spaní a potom zase usnula. Pokud by se toto opakovalo i tuto dnešní noc, doporučuji navštívit lékaře. Přeji mnoho štěstí. :)
0 Nominace Nahlásit |
Tohle nemusi byt hned namesicnost.Proste Vam bylo horko,tak jste napul spanku udelala par automatickych pohybu..
0 Nominace Nahlásit |
K doplnění: Přítelkyni se zdálo, že má plyšovou žirafu a půjčila mi jí. Já jí ale probudil, dříve než jsem jí tu žirafu ve snu vrátil. A ona jí potom chtěla. Zajímavá situace, protože já jsem samozřejmě o žádné žirafě nevěděl.
Jinak náměsíčnost tu nutně nemusí být. Člověk si spoustu věci při krátkém probuzení nepamatuje.
Zdroj: infant.blog.cz
0
před 5377 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
no ale muzs bejt v poho kdyz budes namesicna tak muzes chodit po skle a porezes se a taky chodit po strese a nic se ti nestane ale kdyz se plobudis budes mit dost velkej ploblem but spadne s trachny a neboo se porezes
0
před 5375 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |