(našli byste ještě nějakou další paralelu?)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 14Pro koho je otázka zajímavá? annas, mojitek, dudu, vagra, manon, aramah, samicek333, iceT, johana 56, barnajka, Lucijej, Pájo, anonym, Funna před 4408 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To snad ani ne. Spíše se snad jedná o stránky, kde má každý možnost se v rámci pravidel projevit jako osobnost, někdy vyjevit svoje bebinka a mindráky, ale především prezentovat úroveň svého intelektu, znalostí, životem získaného poznání a vlastní filosofie.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Nikdy by mě nenapadlo položit zrovna tuhle otázku, ale asi máte pravdu. Odpovědi.cz se podobají nějakému náboženství.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, jistých farářů by se tu našlo víc 😁 Jakého máš na mysli právě ty? Všechny tvé indície tomu vtipně napovídají, ale je to jen velmi žertovná shoda náhod s opravdu velkou fantazií autora! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Přijímají se hvězdičky.
Přijmutí a přečtení výstrahy je důkazem toho,že hříšník svých
činů upřímně lituje.
Pan farář musí přijmout každého,kdo s dobrým úmyslem přichází,,,
Pak se naskýtá ježtě otázka, zda admin (= zdejší bůh a stvořitel) opravdu existuje. Poněvadž vzhledem k tomu, jak je aktivní, tak to spíš vypadá, že odpovědi.cz vznikly spíš jakousí evolucí nul a jedniček (nevim, jak se tomu nadává) .......
já myslím že kdysi dávno tu skutečně nějaký admin byl, ale narozdíl od toho křesťanského kolegy, si uvědomil že to co stvořil není dobré :) a tak si sbalil svejch pět švestek, klávesnici a přenosný usbéčko a šel kopat někde jinde..
adminek je vzhuru .. vidite, ze mi to smaznul … :p a ja blbka tam uz mela jeden palecek ! :(
no jo no … jak jsem se krizovala, tak jsem se preklepla .. zazadala jsem o smazani v odpovedi a ponecham jenom tady v chatu … :) .. uvidime tedy, jestli jsou ti Adminci jeste na zivu … a vy mi koukejte dat palecek, dokud to nezmizi … ja vam jich kazdy vecer davam 25 ! :) -iv-
dobre no .. to se mi zas bude blbe spat … a ode dneska tedy bez bodiku .. zlomyslnost je jedna z mych nejlepsich vlastnosti ! :p
Berte to tak ako je v Biblii:
Boh kladie na človeka bremeno hriechu a skúša tak pevnosť jeho viery. Aj tu
Admin-Boh uložil na plecia zlatých a strieborných bremeno rozhodovania a
skúša ich múdrosť sebaovladania. On je predsa všemohúci a čistý –
umyl si ruky spolu s Pilátom – a na tú nepríjemnú prácu – vyčistiť
Augiášov chliev- má predsa kňazov kážucích o striedmosti a víno
pijúcich…
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |