Doplňuji:
Kolik jich za den tedy sníst optimálně?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: HonzikPernik
Zajímavá 0 před 3996 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na druhu diety.
Piškoty jsou energeticky poměrně bohaté (okolo 1 670 kJ/100 g) a tak se
nedají považovat za dietní doplněk stravy.
–
V případě průjmu se mohou další den nasadit jako dietní pokrm. Nebo při
zánětu tlustého střeva.
0 Nominace Nahlásit |
záleží o jaké dietě mluvíš…pokud myslíš redukční, tak ne…jestli žaludeční, tak ano…
0 Nominace Nahlásit |
Při hubnoucí dietě ne . Obsahují cca 400 kcal/100 gr. Při trávicích potížích ano. Nejvhodnější jsou pro obsah živin, které obsahují pro malé děti. Ale pokud jich sníme cca 5 ks, tak se asi nic nestane.
0 Nominace Nahlásit |
Dieta je – v zásadě, za nějakým účelem upravený jídelníček.
Jinou skladbu bude mít dieta pro žlučníkáře a jinou pro kulturistu.
Takže pokud se hodláš krmit jen piškoty, půjde o dietu – ale nikoli
zrovna zdraví prospěšnou. Za sebe dodám, že i poměrně nechutnou…
😉
0 Nominace Nahlásit |
No vzhledem k tomu… ze je jako dietni pro deti doporuci doktor tak nejspise ano …
0
před 3996 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dětské piškoty jsou slazené. Na redukční dietu vhodné nejsou. Mohou zklidnit podrážděný žaludek. Jsou to pamlsky pro zvířata i děti. Piškotky pokapané rozmačkanými jahodami a koňakem ,se šlehanou smetanou byl milionovej dort jak říkal můj tatínek.
0
před 3994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako nevím teď úplně na co se ptáš… Piškoty se doporučují při dietě, která je spojená se střevními problémy. Rozhodně to není dietní jídlo při redukci :D Na to jsou jiné potraviny a diety.
A ty jsi nějakou dietu držela? Takovou, co je opravdu účnná a díky které jsi nejen zhubla, ale taky si váhu udržela?
Ahoj, za mě určitě ketodiet. Ta je super, účinná a dokonce motivující, protože kila letí dolů hned snad od prvního dne :)
Ano, to mohu potvrdit. U ketodiet jsem se bála přechodu z normální stravy, ale zbytečně :) Za mě tuto dietu opravdu doporučím. Hubnutí s ní je opravdu motivační.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |