annas

Jsou změny ve společnosti rychlejší než schopnost člověka adaptovat se na ně? Viz doplnění

V které oblasti je to nejvýraznější? Oblast práva, institucí, kultury, sociální struktury, politické scény, hodnotového systému.či klimatu?

Vyslechla jsem nedávno diskuzi v rozhlase,

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? vagra, Drap před 624 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Rokio

Docela rychle se mění právo a klima. Naopak pravidla etikety a morálka se příliš rychle nemění.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

„V které oblasti je to nejvýraznější?“ Žertujete? (;

V Kauflandu přeceňují zboží každý den. KAŽDÝ DEN! Chce tohle nějaký další komentář? Chápu, lidem potrvá, než si sundají klapky, žijí přece stále v dostatku, že? Nikdy jsme se přece neměli lépe, než dnes, že? (Proboha, než jsem se adaptoval na cenu rohlíku pro normální lidi (chápejte např. jako nedopékaný) 4,5kč/ks, byl dávno o korunu dražší.) Pokud by kdokoli měl dojem že jsem otázku nepochopil, říkám ne, není to pravda a pokud takto kdokoli vůbec smýšlí, musí to být magor, kterého nezajímají lidé, promiňte. Buď jen čte, ať už cokoli, anebo je jinak v izolaci od reality světa. Dobrým příkladem takového nebezpečného jedince (který rozhoduje o tom s čím nemá zkušenost) je momentálně právě Fiala. Je to hluboký přerod a my jsme tam nahoře (vlastně v každé té oblasti) právě tyto nedozrálé intelektuální figury potřebovali, aby nám to všem došlo, odkud vítr vane. );

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Výrobci pravidel se přece na lidi a nějakou jejich “adaptaci” neodhlížejí. Ten dvojí metr už přece bije do očí, jak lidmi pohrdají, a dělají jim ze života mizerii, preferujíce globalismus: vždycky je důležitější někdo cizí, poslouchat cizi zájmy, než domácí obyvatelstvo. Prostředkem je “Čím hůř, tím lépe”. Cílem je rozvrat, rozbít a zničit, co funguje. Přerozdělování bohatství je obrovské: bohatí bohatnou, chudých přibývá. Toť politika Západu.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek