V současné době jsou Ukrajinci objektivně positivně diskriminováni. Zatímco jiní utečenci skončí v Lageru pro utečence, kde se velmi pečlivě na naši státní správu ověřuje, zda jde skutečně o utečence v mezích mezinárodního práva, a až když se to potvrdí, je jim uznán statut uprchlíka, ale ani tak neobdrží takovou finanční pomoc od státu jako Ukrajinci, o pomoci různých nestátních organisací, územních samosprávných celků a jednotlivců ani nemluvě.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? philip2, bobi12, penny21, smaragd22 před 876 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
neposkytovala Ukrajině zbraně, nestála veřejně za politikou Ukrajiny ve věci konfliktu s RF a poskytovala asyl Ukrajincům za naprosto shodných podmínek, jako poskytuje jiným utečencům
Tak přirozeně jsem pro stejná práva pro všechny uprchlíky. V konfliktu
se držet přísné neutrality, tudíž žádné zbraně NIKOMU. S výjimkou
samomazače svých otázek hapikyho (když se mu nelíbí odpovědi) většina
lidí alespoň TUŠÍ, jak to je a že Ukrajina (režim, nikoliv obyčejní
Ukrajinci) NENÍ oběť, sklidila jen to, co zasela.
Přesněji je jasné, že stejně Zelenský NEMOHL jednat jinak, protože
jedině podpora Západu ho držela a drží u moci, tudíž MUSÍ skákat, jak
Západ píská. Je i zřejmé KOMU to celé prospívá (v čím zájmu
konflikt je). Je jasné, že Rus to není, a ten kdo to neví/nechápe, ať si
počká do zimy, HNED mu to dojde. ;) :D :D
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
jiná odpověď
Podle mého přesvědčení nelze upřednostňovat utečence dle národnosti.
Upravil/a: Sameotazky
0 Nominace Nahlásit |
neposkytovala Ukrajině zbraně, nestála veřejně za politikou Ukrajiny ve věci konfliktu s RF a poskytovala asyl Ukrajincům za naprosto shodných podmínek, jako poskytuje jiným utečencům
Při podrobnějším pozorování Ukrajinců v Ostravě pozorovatel lehce nabyde dojmu, že pro jeho osobní prospěch by bylo nejspíše výhodnější, kdyby v jeho zemi byla také nějaká ta válka, nebo alespoň speciální operace, či něco podobně neobvyklého 🤷♂️
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
K čemu může být tobě, či někomu jinému dobrý takový blábol, byť
se tváří jako anketa dobrý tobě či někomu jinému? Nikdo z nás o tom
nerozhoduje a nikdo se nás ani ptát nebude. Vybrali jsme si vládu která chce
válčit s Ruskem, tak nezbývá než ji následovat a válčit až třeba ke
zničení celého národa. Pokud to tak nechceme, je pouze jediná možnost a to
je výměna vlády. To očividně nechceme, takže takovéto úvahy jsou
zcestné a k ničemu.
Mám už poměrně vysoký věk, tak jen doufám, že se nedožiji toho, že se
bude u nás zdravit nacistickými pozdravy a provolávat slávu bývalým
i současným nacistům.
0 Nominace Nahlásit |
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst, Filip84
před 876 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Tedy z některých odpovědí jsem jelen. Jedno je podle mne zřejmé – Ukrajina a její obyvatelé dostávají přes držku od drzého agresora. A je psí povinností slušných lidí jim pomáhat. A moc se nehodí je všechny dávat do jedné škatulky. Je mezi nimi většina lidí slušných a vzdělaných, mnoho z nich nás strčí do kapsy, aspoň pokud se jazykové výbavy týče. A ještě – nechtěl bych být v žádném případě v jejich kůži a doufám, že nás to nepostihne.
Upravil/a: paul1
0 Nominace Nahlásit |
poskytovala Ukrajině zbraně, veřejně stála za politikou Ukrajiny ve věci konfliktu s RF a poskytovala asyl Ukrajincům za výhodnějších podmínek, než za jakých poskytuje asyl jiným utečencům (de facto současná situace),
Tato možnost je mi nejbližší, ale vláda už by měla přestat tolik tlačit na pilu z hlediska marketingu, neboť to už rozdmýchává dost silné negativní emoce.
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Ani se mi nechce odpovědi číst, natož mezi nimi hledat rozdíl.
0
před 876 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
paul1>>> Na tvém příspěvku neshledávám mnoho špatného, naopak – soucit s trpícími lidmi je chvályhodný. Jenže se mýlíš v pár věcech.
Válka NENÍ dobrá věc, není OK když nevinní lidé umírají. Ale KDYŽ už je, tak je třeba udělat si jasno KDO, KOMU, ZA CO a hlavně ZA KOLIK! Rozhlédni se kolem sebe, dej si věci do souvislosti a zamysli se. Nevěřím, že ještě DNES nevidíš, jak se věci mají a KOMU především konflikt slouží a vyhovuje.
Počkej, však tam je otázka – je to formou ankety, jak jinak by to tak asi mělo být? 🙂
To si nemyslím, že by si to „přálo 9 z 10 Čechů“, opravdu ne. Spíš naopak, možná to není 9 z 10, ale třeba 7 z 10, ale většina lidí, co alespoň vidím a slyším, z toho happy není. Uvidíme, jak tady.
Např: Jaký postup (dle vás) by ČRdel měla volit?
Ne. Pro „masy“ je Putin vrah a UÁčka oběti, které je potřeba litovat a ukájet si na jejich příběhu své lepší já, přesněji řečeno- dělat touto cestou své horší já lepším 🤷♂️
zjentek: Byť my, asi, jinak až tak moc společného nemáme, tohle vidím naprosto a úplně stejně! 🙂
Tak nejeden troll psal, že je to tady zamořené „proruskými trolly“, tak uvidíme – zatím to nevypadá, že by tu byl byť i jen jeden proruský troll, ne? 🙂
Philip, nic proti tobě, ale do pole pro otázku patří OTÁZKA. (;
Buďme rádi, že to tady není zamořené Ukrajinci, jak by si to 9 z 10 Čechů přálo. );
Drap | 8233 | |
led | 4071 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2728 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |