ak v piatok 13-teho pri preskakovaní kanálu mi prejde cez cestu čierna
kočka (nebol to kocúr?, nevidela som dobre) a potom sa postavím na kraj
strechy 13 poschodového domu mám strach, vtedy som strašne poverčivá
🙂.
Ináč na povery veľmi neverím…
0 Nominace Nahlásit |
Ano jsem občas pověrčivý. Ale jde spíš o ty extrémy kdy jedu automobilem a přes cestu mi přeběhne viditelně černá kočka – tak začnu dodržovat předepsanou rychlost :) apod.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 5213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co když jde v pátek 13. černá kočka přes cestu a Vy se nedíváte, protože jste zrovna šlápli do h****? kOMUNITU ODPOVĚDÍ ZDRAVÍ BIGFOOT
Zdroj: úvaha co s tím
0 Nominace Nahlásit |
Poverciva nejsem na cernou kocku,ale na patky 13 si davam pozor,nevim sama proc,ale ano.Ten den vzdy s namornickou rozvahou,jak rika deda Lebeda.
0 Nominace Nahlásit |
V poslední době o tom dost přemýšlím,jestli jsem ,nebo ne.Až do nedávna jsem to brala s humorem.Ale určité zaklepání na dřevo provádím docela často.Včera jsem jela večer autem,už se stmívalo a přez cestu mi přeběhlo černý kotě.Hned jsem si to uvědomila,ale uklidnˇovala se tím,že si to kotě dokonce i hrálo.Normálně se válelo a div,že se mi nesmálo/nebo možná jo/.Na spáteční cestě už byla tma úplná a to jsem jela jako pos…á,protože jsem musela pořád myslet na tu kočku/kotě/.Tak fakt nevím-jsem pověrčivá???
0
před 5213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Snažím se nebýt, ale doklady se 13 zásadně vynechávám.To už s tím bylo problémů!Ale vím ještě o jednom stejném exempláři,ten je taky vynechává a přitom pověrčivý jinak není.
0
před 5213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |