Aby tě nemohl kontaktovat zprávou. Je tu více věcí postaveno na hlavu, takže tohle je poslední věc, co bych řešil.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se nemýlím, tak v dobách, kdy ještě fungoval stream, to snad znamenalo, že uživatelovi příspěvky do streamu nekvalifikují. Ale nejsem si úplně jist, já snad nikdy nikoho neblokoval (občas lze nalézt něco zajímavého i od člověka, kterému bych jinak, ač laik, přisoudil psychiatrickou diagnózu.)
0 Nominace Nahlásit |
„Blokovat uživatele“ znamená len to, že tento zablokovaný užívateľ vás nemôže priamo kontaktovať na vašom účte v odpovedi.cz. Je to len vo vzťahu smerom k užívateľovi, ktorý zablokoval. Vo vzťahu k ostatným užívateľom sa nič nezmenilo.
Vzniklo to na základe mnohých neverejných osobných útokov jednotlivých užívateľov na iných užívateľov vo zmysle psychického terorizmu svojich obetí.
Toto bol aj jeden z pôvodných podnetov k vytvoreniu „uzavretého
profilu“, kedy pri otvorení takéhoto účtu okrem základných verejných
údajov „uzavretého profilu“ nevidíte ani jeho verejné príspevky, ani
nemáte možnosť komunikácie v tomto účte.
Uzavretosť kontaktov podľa môjho názoru len zvyšuje nevraživosť a
podvodné vytváranie niekoľkých účtov toho istého užívateľa na
ješitné vyvolávanie sváru medzi užívateľmi a pretláčanie svojho
„nedotknuteľného JA“ do nejvyšších priečok v tabuľke užívateľov
aj za cenu mŕtvol protivníkov na ceste k víťazstvu „svojho
jedinečného JA“
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
taky jsem doufala, že bloknutím už neuvidím nejenom reakce, ale hlavne témy od jednoho z uživatelů, ale bohužel – čertík z krabičky leze pořád..
aevul, som prekvapená že podľa vašej súčasnej registrácie od roku
2017, aj keď ako inde tvrdíte, že ste boli tu registrovaný už pred „Dňom
D“ tj v roku 2009, nepoznáte princíp a pôvodný účel funkcie „Blokovat
uživatele“.
Môj názor, zjavne ste si vytvorili tento terajší profil po „Veľkej vojne
užívateľov odpovědí“ končiacej pomerne rezolútnym zásahom admina a
hromadným odchodom niektorých užívateľov s prípadným znovuzrodením
v inom prevleku. Vlk aj keď má na sebe baraní kožuch, svoj pach a stopy
neskryje.
led: Kecá.
Kdyby to byla pravda, tak nemůže nahlásit příspěvek tak, že se ihned skryje – to může jenom stříbrný, či zlatý, uživatel, k čemuž se přiznal (aniž by se ho někdo ptal, jak je jeho „dobrým“ zvykem).
Troll se vždy, poměrně snadno, odhalí. 🙂
Filip84: A když už budeš u toho dokazování, můžeš mi říct, co bych měl z toho, že jako začnu od začátku a stříbrný účet si ponechám aktivní? Jaký bych z toho měl prospěch? Než někoho začneš hlava nehlava obviňovat, zkus napřed zatřepat tím, co máš mezi ušima.
A nauč se už konečně česky, ty negramote.
led: Nikdy jsem neřekl, že jsem tu byl před „Dnem D“. Říkám, že tohle je moje reinkarnace. Tehdejší účet byl členem od 8/2014 a poslední příspěvek „Před 2481 dny“, tj. 14.1.2016. Bohužel, nevím, na jaký mail jsem to tenkrát registroval, takže jedu na novo.
A uživatele jsem nikdy neblokoval, až teď jsem chtěl poprvé.
Potom mi nie je jasné, odkiaľ máte zoznam užívateľov tejto stránky z testovacích čias pred jej oficiálnym otvorením (v otázke o služobne najstarších užívateľoch v súčasnosti aktívnych). Užívatelia s nickami v časoch predo mnou už všetci odišli. S úctou služobne najstaršia…
Na tom není nic magického nebo nečestného. Vzal jsem žebříček uživatelů, na každého uživatele kliknul s držením klávesy Ctrl, aby se odkaz otevřel do nové záložky a koukal jsem. Skončil jsem někde u Pokročilých, pak mě to přestalo zajímat. Samozřejmě, mohou být uživatelé, kteří jsou tu dlouho, ale nedošli ani na Bronzového, ale to riziko jsem akceptoval, stejně o nic nejde. Šlo by na to napsat skript, ale nestálo to za to. Když si najdeš systém, jde to rychle.
Drap | 8207 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |