Grilování ve velkých el. troubách MORA. Pod to patří ještě hluboký pekáč kam stéká tuk a který má pod tím „okýnkem“ prohlubeň na shromažďování toho tuku (marinády). Odtud se dá vybírat lžící a maso polévat. Nad to patří to maso (maminčino kuře 😉 )
Kdyby někdo věděl kde to sehnat (komplet, ale stačí i bez kuřete), ideálně v menší variantě pro vestavné trouby, budu štěstím bez sebe.
0 Nominace Nahlásit |
Dochy má pravdu. Ještě k tomu patřil hliníkový chránič knoflíků, aby se při grilování s otevřenými dvířky nepálily.
0 Nominace Nahlásit |
No v minulím století byl vybavením sporáku . mám za to ,že byl určen na grilování, nebo opékání a ta velká díra je na možnost podlévání šťávou . Doplňuju. Dnes je možné něco podovného koupit taky jen je to z nerezu a podstatně za jiné peníze
Upravil/a: uča
0
před 2879 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dochy: bohužel jsme to vyhodili, protože po Moře jsme koupili Whirlpool a pečící plechy vč. tohohle i s podplechem se tam prostě nevešly, Whirlpool byl o několik desítek mm uzší. Škoda.