Thanabots: ChatGPT umožňuje porozprávať sa s mŕtvymi. Je to desivá budúcnosť AI či cesta, akou sa máme vydať? | Vosveteit.sk – Správy zo sveta technológií a vedy (zoznam.sk)
Thanabots: ChatGPT umožňuje porozprávať sa s mŕtvymi. Je to desivá budúcnosť AI či cesta, akou sa máme vydať? | Vosveteit.sk – Správy zo sveta technológií a vedy (zoznam.sk)
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 447 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V nejbližším horizontu předpokládám zdokonalování se (k vyšši inteligenci), až nakonec nevyhnutelně dospěje ke kritickému stavu (podobně jako existuje kritické množství), kdy si uvědomí sama sebe jako entitu.
BTW – tyhle bejkárny (okurková sezóna) tu budou pořád nějaké. Zajímavé je domyslet kombinaci (sjednocení) humanoidního robota https://www.flowee.cz/civilizace/5213-fascinuji-a-zaroven-vzbuzuji-strach-proc-jsou-humanoidi-tak-odpudivi s AI. Bude to znamenat KONEC vztahu muž-žena (lidé)? Který muž (nebo žena) dokáže konkurovat INTELIGNETNÍMU STROJI? (je třeba vzít v potaz VÝVOJ, nikoliv stávající situaci). 😉 😁
0 Nominace Nahlásit |
Bez pochyby se bude zdokonalovat, ale bude to ještě nějakou dobu trvat, než se na to bude možno spolehnout. Ale myslím, že 100% to nebude nikdy.
0 Nominace Nahlásit |
Thank you for providing this valuable information. I've been having difficulty coming up with many questions about this subject mapquest driving directions
0 Nominace Nahlásit |
Už nebude možné rozeznat pravdu od lži. Pokud např. kandidát na
prezidenta bude nežádoucí, AI vyrobí kompro v podobě videa nebo fotky,
rozšíří po síti i jinak mediálně, a volby mají v kapse!
Nebo se zase vyrobí nějaká pandemie, a zastrašující zprávy budou čistě
účelové…
Ametyst: už dnes lze zfalšovat kdeco, kompra na protivníky se vyrábí od začátku voleb a politických kampaní, v tom AI jen „mění metody“, ale ne princip. Epidemie se nevyrábí. Některé zprávy jsou samozřejmě účelové, obvyklé je vyvovlávat strach, to zvyšuje čtenost …
Já zase nechápu, proč mne nechápeš. Nemůžeme být všichni stejní, každého zajímá něco jiného. Někdo má rád holky, jiný vdolky. Já jsem byl v mládí na ty holky, teď raději ty vdolky a koláče, nejraději moravské. Dnes nám jedna paní donesla plnou misku. Nejsou to sice takové ty maličké – svatební, jsou trochu větší, ale jsou moc fajn.
elkon>>> Já zase nechápu, PROČ to považuješ za „nesmysly“. I když znám hafo „zajímavějších“ témat (a stejné kvantum lidí, kteří by ta témata označili taktéž za hlouposti), tak mi to přijde jako zajímavý aspekt a především předzvěst toho, CO VŠECHNO nevíme o tom, co lze od AI očekávat. 🙂
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |