neznáte někdo portal blue mauritius? třeba na ten jsem dostala tip na FB, ale neznám nikoho, kdo by to využil
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 4043 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžu doporučit: www.blue-mauritius.cz HOT LINE +420 733 325 737
Nádhera, naprosto skvělý.
0 Nominace Nahlásit |
ja bych spis nez na mauricius jela na maledivy. na maledivach jsou bile plaze,ktere treba na mauriciusu nejsou a nadvodni vily, to s emi moc libi, pusobi to jako raj 🙂 ale mauricius je taky krasna destinace. zkuste kontaktovat nejakou cestovku skrz svatebni cesty a oni vam poradi podle vasich pozadavku a hlavne cenovych moznosti co a jak 🙂
0 Nominace Nahlásit |
no tak já jsem byla kdysi na maledivách a bylo to fajn, ale znovu bych tam asi nejela..na mauritius jsem slyšela jen samá pozitiva a moje kamarádka se tam v dubnu vdávala..za angličana a podle fotek fakt parádní..já bych doporučila.
0
před 4039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na Maledivach je nuda pokud se nepotapis, Mauricius je super a je bliz nez dominikana, i kdyz to je taky neskutecny misto. Ale na potapeni je horsi nez mauricius.
0
před 3995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já bych určitě volila mauricius. podle fotek a doporučení kamarádky, která se tam letos v květnu vdávala…vypadá to božsky.
0
před 3994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jak pise osmanek 🙂 ja mam dobre zkusenosti s cestovkou http://www.yachtromance.cz/
0
před 3176 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je úplně jedno, pro jakou destinaci se rozhodnete, protože jsou všechny pěkné 🙂 . My máme za sebou Mauricius , na Maledivy se teprve chytáme, takže nemám to srovnání, ale podle mě se to srovnávat nedá. Obě místa mají své kouzlo a jak říkám, špatně neuděláš ani s jedním z nich.