Nevím sice jestli to byla pravda s tím oddílem a nahatými chlapci nebo zda to je výmysl nějakého úchyla, ale kdybych chtěl někam v létě na indiánský tábor, mně je už 19, takže je už nejspíš pozdě, nebo prostě kam v 19 na indiány tábořit v týpí. Nebo já nevím co v létě už. Děkuji.
Zajímavá 0 před 1250 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nikdy neni pozdě. Já jsem začal s indiány až téměř ve třicítce. Nejlépe začít sám, nebo se přidat k některé již z existujících skupin. Nikdo snad nepořádá tyto tábory jako komerční záležitost, ale ti lidé tímto žijí v podstatě celý rok a v době dovolené si zajedou na jeden či více týdnů někam zatábořit. Nepočítej s tím, že tě někde budou vítat s otevřenou náručí, budou se o tebe starat a připravovat ti program,
0 Nominace Nahlásit |
Zadajte si do vyhľadávača slová „indiánsky+tábor“ a nájdete ich
niekoľko aj v ČR. Ale preverte si na uvedených adresách, či tento rok sú
v prevádzke.
19 ročný Indián určite si dokáže samostatne na internete vystopovať
teepee svojich červených bratov.
Rovnako aj na Slovensku nájdete niekoľko indiánskych táborov
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
Tábory které najdeš na internetu jsou většinou komerční záležitosti, dělané pro děti a mladistvé. Dost často jsou prezentovány jako indiánské. Některé jsou však skutečným indiánům hodně vzdálené a je to v podstatě běžný dětský tábor v tomto duchu. Kromě toho u nás existuje LLM /Liga lesní moudrosti/ Tato organizce spojuje lidi tohoto zájmu. Kromě toho zde existuje celá řada kmenů euroindiánů. Kdo chce, najde.
Slovenskí Indiáni:
Letný Indiánsky Tábor – Na Prérie a Do Lesov!
2. júna o 7:41 ·
😍 𝐙𝐚𝐳̌𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐚́𝐧𝐬𝐤𝐲
𝐭𝐚́𝐛𝐨𝐫 😍
Krásne počasie a úžasný čas strávený s priateľmi. Presne o tom je
indiánsky tábor ⛺
Zažite ho aj vy a pridajte sa k nám 😉
Prihlášku, ceny a termíny nájdete tu: https://ckboomerang.sk/indiansky-tabor/
ale tu je to od 6 do 17 rokov 😪