Extrakt z kávy je zpracován tak, že je z něho kofein vysublimován
v podobě čisté krystalické látky (postup u instantní kávy)..podrobnosti
z výroby nevím, ale v laboratorním měřítku se dělá tzv. mikrosublimace
kofeinu.
U kávových zrn je to jinak..dále wiki:
http://cs.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1va_bez_kofeinu
0 Nominace Nahlásit |
Nikam, když tam žádný neni, tak nemůže zmizet
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Děda Louda
před 4766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |