Dobrý den chtela bych se zeptat jestli je cisteni stimto io kartackem neprijemne? Mela jsem oral b oscilacni tu klasiku lacinou a to mi vyhovovalo. Pak jsem mela Philips sonicky a teda pro me peklo. Ani po mesici jsem si nezvykla. Brnil mi i mozek z tech vibraci a nebylo mi ztoho dobre. Prosim jak je natom tento kartacek? Je to kombinace obojiho? Nebo jen oscilacni? Nikdy z videi to moc nejde poznat, ale prijde mi, ze je to kombinace obojiho. Dekuji za odpoved 🙂 Anet
Zajímavá 0 před 4 hod |
Sledovat
Nahlásit
|
Oral-B iO6 používá inovativní magnetickou oscilační-rotaci. Tato technologie využívá magnetický pohon, který umožňuje kartáčku plynule oscilovat a rotovat zezadu dopředu a zpět. Tato technologie má za cíl poskytnout důkladné čištění, aniž by působila nepříjemné pocity.
Porovnávat to přímo s klasickou oscilační technologií nebo sonickým čištěním je tedy trochu složité, protože se jedná o jiný druh pohybu. Ale v zásadě se snaží spojit to nejlepší z obou světů – důkladné čištění, jako mají oscilačně-rotační kartáčky, bez nepříjemných vibrací (jako u sonických kartáčků).
Každý však má jinou citlivost a jiné preference, a proto je těžké jednoznačně říci, jak se Vám bude tento model líbit. Pokud jste byla s klasickým Oral-B kartáčkem spokojená, je pravděpodobné, že by pro Vás mohl být Oral-B iO6 příjemný a efektivní.
0
před 19 min
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |