Doplň: No já mám oňho trocha bobky, bo jedna z jeho posledních otázek byla, he>>>https://www.odpovedi.cz/otazky/strasne-kycham-a-pritom-jsem-nemel-rymicku-nejmin-15-let-co-to
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, aliendrone, Gus_Fring před 839 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemalujte čerta na zeď, třeba ho jen nějaký zdejší zamindrákovanec napráskal tak jako jiné a dostal ban!
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, zjentek, Mravenec
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Držím mu palce.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, zjentek, aliendrone
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Buď odletěl tryskáčem se zase někam zahraničně mrouskat/dovolenkovat NEBO mu hapruje zdraví, pokud ještě vůbec. I když i Kazatel může mít pravdu, popřípadě ho zdejší trollíci vytočili tak, že pláchl jinam. Osobně bych mu přál to mrouskání v zahraničí. :)
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, Jiří Bohumil, Disraeli
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak taky nevím. Dával si taky dohromady elektrokolo (naše osobní konzultace), tak se snad na něm někde nezabil. Ale tenhle jeho dlouhý „výpadek“ je docela na pováženou. No, ale nakonec, nikdo z nás není nesmrtelný. Ale snad se ještě ozve. 😉
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone, Disraeli
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No má asi nějaký zdravotní problém. Pochybuju, že se ještě vrátí.☹️
Upravil/a: quentos
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Obávám se, že to s ním není dobré.
Ale možná se jen mýlím a on si třeba užívá života. Třeba se konečně chystá na ten let balónem a teď si užívá někde u moře. :)
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to dobrý chlap. Jediné, co mu nešlo, byla snaha imitovat stupidní humor primitiva, to bylo v jeho podání strašné, ale jinak pohodový „kus“. Teď ve stejném ohledu v jeho stopách pokračuje Filip84, ovšem v jeho podání je výsledek ještě strašnější. Nerozumím tomu. Je snad nějaká móda dělat ze sebe blbce, ptám se? Psát jako blbec si mohu dovolit třeba já, ovšem někdo, komu to nepřísluší, by se pro tak odvážný krok rozhodovat ROZHODNĚ NEMĚL, bo výsledek je často katastrofou 🤦♂️. Vraťte nám NORMÁLNÍHO Keplera! 👌
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |