https://www.odpovedi.cz/otazky/jak-se-zbavit-kachniho-drzeni-tela
Otázka položena „Před 50 min“
Každá z odpovědí „Vložena před 2686 dny“
Nene, koukal jsem právě na to, zda to bylo v ten okamžik upraveno a nebylo. Opravila to až následně. Proč opravuje roky staré příspěvky, to fakt nechápu, to už je asi diagnóza. 🙂
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, Dochy před 1976 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ten proutný chlívník nebo snad chlívný proutník Kepler udělá všechno možné, aby škodil kudy chodil nám ČISTOKREVNÝM dronům s kosmickonordickou krví! (a všichni víme proč to dělá, ten vogonský hybrid – kdo ne, viz https://necyklopedie.org/wiki/Vogoni#Z.C3.A1stupci_Vogon.C5.AF )
Důvod je prostý – annas v 17:50 otázku upravila a tím ji posunula do čela, no. Žádná záhada se nekoná, dokonce i Kepler by na to přišel, kdyby uvolnil svoji myšlenkovou kapacitu na tento problém byť o pouhé 2 či 3 metráky podprsenek či kalhotek zvaných „tanga“! :) ;)
Což uznávám je zcela vyloučeno, protože by ty dva tři metráky mu v celkové sumě 10exp58 megatun jistě chyběly! Vyhlásili už v zahraniční wellnessové destinaci stav obležení / stanné právo / vyjímečný stav nebo tak něco, když už se tak Kepler chystá? Jestli ty nebohé ženy NIKDO předem nevaruje, kdo si to vezme na triko? Jak se k tomu vyjádří Její Excelence led? ;) :D :D
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Drap, briketka10, Kepler
před 1977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco shnilého je ve státě dánském 🙂 Moje 4 dny stará otázka se tu taky znova objevila. Nebo, že by začal ty svoje šprťouchlata aliendrone? To jen nevinný začátek, máme se na co těšit -:)
3Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, briketka10, aliendrone
před 1977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
alesh, děkuji za milou reakci a a ještě milejší oslovení ona … kdo to je ona?:
Nová, nebo stará otázka, když se posune a objeví vpředu a je v ní něco špatně, opravím.
Přece otázka končí otazníkem, nic víc,. nic míň. . Žádný smajlík do otázky nepatří. To jste mohl opravit sám.
jáára – když upravím cizí otázku, neposune se. Nevím, proč se objevila vpředu. Takové zázraky bohužel neumím.
Mohu posouvat jen své otázky, cizí jen doplnit. Navíc , proč bych to dělala, když se otázka v archivu objevila několikrát. Tato má číslo 3.
Jedině mě napadá,. že se možná objevil nový admin, a prohlíží archiv, posouvá otázky. Nevím, zda je ještě nějaká jiná možnost.
Otázka byla vložena či posunuta 21. 6. v 15.30 hodin, annas smazala v 17.48 h smajlíka, který do otázky nepatří. Čas je možné zjistit z úpravy.
Upravil/a: annas
2Kdo udělil odpovědi palec? Drap, aliendrone
před 1976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Upravila Annas. Tak se posunula…
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
alien: a jak vysvětlíš můj případ, ty nordickokosmickok(u)revníku? Mně tam niko nic neupravoval!
Kdo by ti tam také „něco upravoval“? :o
No ukaž mi někoho, kdo by se odvážil „něco upravovat na Keplerově
DALEKOHLEDU“, navíc bez použití jeřábu, strojních heverů a dalšího
těžkého vybavení, které je pro většinu uživatelů nedostupné? ;)
NIKDO takový neexistuje, tudíž autor je JASNÝ – jde o keplerovskou chlívárnu! ;) :D :D
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |