Já nevím, že by někdo, něco takového, stanovil.
Kolem 5% má, většinou, spodně kvašený Lager, pod 5% některé Lagery, pod 4% výčepní pivo, nad 7–8% piwo ekstra mocne (to je, jak papierosy ekstra Mocne bez filtra – to, dokud jsem ještě kouřil, když jsem to měl, a někdo ode mne jednou dostal, tak podruhé říkal „díky, ale už jsem dneska sral dvakrát!“, to samé piwo ekstra mocne – si dáš dva piva, a máš to, jak bys vypil půl basy), biere de garde atp.
Není to „stanovením“, je to technologií výroby, případně ředění na příslušnou stupňovitost, což dělají menší pivovary: navaří jeden Lager ekstra mocny, a nařeďují – na piwo ekstra mocne, Lager, výčepní atp.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1714 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |