Spíše ne.
Zvířata rád mám, ale jen pokud jsou tam kam patří, t.j. do přírody, na dvůr atd. Žena mě v posteli nevadí, např. pes ano.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne.
Cim vice pozoruji zvirata , tim vice je miluji ,coz o lidech se to neda rict . A primo nesnasim vetu , ze se clovek chove jako zvire , myslim si ze kdyby umeli zvirata mluvit tak by nam to pekne vysvetlily , jak se za nas stydi.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne.
NEZNÁM A ANI JSEM NIKDY NESLYŠELA,ŽE BY BYL ČLOVĚK S AVERZÍ NA VŠECHNA ZVÍŘATA.JSOU JISTĚ TACÍ,KTEŘÍ BY SI ZVÍŘE NEPOŘÍDILI Z JAKÉHOKOLIV DŮVODU,JINÍ MAJÍ TŘEBA STRACH,TO JEŠTĚ NEZNAMENÁ,ŽE JE NEMAJÍ RÁDI A TOTÉŽ PLATÍ O LIDECH.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne.
Jako dědapetr – miluji všechny zvířata,od klíštěte,až po psa který mě pokouše,ale mnoho lidí nemám rád.Člověk – to se bohu(nebo čemu)nevyvedlo.Až na výjimky.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že ano.
Já teda znám Kdo nemiluje přírodu, nemůže milovat člověka, ale na tom nesejde.
0
před 4679 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco na tom může být.
Nejspíš jak která zvířata a jak které lidi =P
0
před 4679 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odpovědi byli původně srovnané (odstupňované), ale server je pomíchal 😉
Já jsem nad tímhle přemýšlel a můj názor vždycky byl, že ano. Ale když to vezmu z druhé strany… například Hitler zvířata podle všeho miloval, hlavně svou fenu ovčáka Blondi. Za války zvířata v říši měli větší práva než lidé – židé… Asi se lidi nedají škatulkovat a jednoduše odpovědět na tuhle otázku. Ale možná na tom něco přeci jen bude…
Proto si zvířata přejí, aby se Hitler a jeho praktiky vrátily.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |