Odpoveď byla označena jako užitečná
To se stává i profíkům,je však dobré kyselou smetanu před zahušténím smícha s trochou vody a moukou a nedávat mléko,a nebo dát jen mléko a kyselou smetanu až na talíř při servírování
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?opa Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
"Omáčka se nesrazí, když kysanou smetanu smícháte s moukou a trochou omáčky, a teprve pak nalijete do hrnce.
· Sraženou omáčku zkuste rozmixovat v mixéru.
· Do sražené smetanové omáčky vmíchejte trochu dětské krupičky
rozmíchané ve vodě a krátce povařte."
zdroj:http://ladyclub.webgarden.cz/temata/delikatesy
Smetanu vyndám z lednice dříve, při přidávání do omáčky má pokojovou
teplotu,
něhdy smíchám strochou teplé omáčky.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |