Kolik lidí bude muset ještě zemřít ? Je vůbec možné, aby člověk vážící 18 kg přežíval ? Dá se ještě nějak této ženě pomoci ? ☹ Lékaři doporučují spíše mírnou nadváhu, tito lidé prý bývají nejzdravější. 🙂Děkuji za Vaše názory.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, mojitek, iceT, pusinka50, suaeda, gecco, zzzlatokopka před 3456 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ono je to hodně modou, vše se šije tak, že to pasuje pouze kostitřasům. Si v těch modelech z přehlídek představ někoho kdo má 70kg, vypadal by jak vorvaň:-(((
Začalo to už v 60tkách Twigi a spol. Všichni začali šít pouze na hubené, jsou asi neschopní ušít něco hezkého na plnoštíhlé, na hubené modelce vypadá i pytel dobře, tak si to zjednodušují.
Vždy mě šokuje když narazím na něco podobného jako „plavky pro plnoštíhlé“ a jsou převáděné na někom s 50kg, to už je fakt k smíchu:-DD
Já jsem taky kostitřas, ale nejsem anorektička, prostě to tak mám.
Nedržím diety, jím čokolády po vagonech:-) stejně nepřiberu:-) Je mi ale
líto těch holek co tomu propadnou, pak nejen, že se nenají, ještě z toho
zcvoknou:-(((
Doplňuji:
Ještě doplním.
Daleko více závažné mi připadá to, že modelky mnohdy nemají ani 15 let:-( Jsou to děti a to považuji za obrovský problém. Modeling bych do 18 let úplně zakázala. Mnohdy to ani není cíl těch dětí, ale jejich neúspěšných matek, což je absolutní hnus, a je potřeba tyto děti chránit.
Upravil/a: zzzlatokopka
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Ideální by byla nějak daň z vyzáblosti – kterou by platily firmy
propagující módu…
😉
Třeba z ´libry masa´, které na modelce ´chybí…
0 Nominace Nahlásit |
Ve Francii už si odhlasovali zákon, že agentura nesmí zaměstnat modelku, která má podle BMI podváhu. Takže doufejme, že brzo =)
0 Nominace Nahlásit |
asi vtedy, keď tam prestanú byť aj švarcenegrovia a miesto nich tam budú normálni muži – i s pupčekom (nie ako homer) či pleškou, bez nadupaných bicepsov a „buchiet“, …
;-Q
no a k tej 18-kilovej – škoda reči.
4Kdo udělil odpovědi palec? suaeda, briketka10, marci1, zzzlatokopka
před 3456 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také se přikláním k názoru, že by se s tím něco mělo dělat. Beru
to podle hodnoty BMI (váha děleno výškou v metrech na druhou). Člověk se
v novinách dočte, že modelka má hodnotu BMI pod 18, nebo dokonce 15. Podle
mne by se mělo začít prosazovat hodnotu tak kolem BMI 20 (60 kg a výška
173). Jednak je to pěkná ženská na kterou se dá podívat, protože to není
žádné chrastítko. Dále by přestaly problémy s přehnanou dietou
u mladých holek.
Na druhou stranu BMI nad 28 také není nic moc dobrého.
Doplňuji:
Jen doplním, že ne všichni můžeme být průměrní. Někdo má konstrukci
hubenější a někdo naopak je od přírody baculatější. S tím se nic
nenadělá. Ale modelek by se měly stanovit nějaká kritéria.
Upravil/a: suaeda
0 Nominace Nahlásit |
A ona anorektička, která je na pokraji smrti vlastní vinou, co vlastně zveřejněním svého příběhu, od lidí chce? Je to strašné, je to příšerné, ale nepochopila jsem nějak, proč se obrací o pomoc cizích lidí? Vždyť již snad pochopila, že musí okamžitě začít jíst a zachránit svůj život pod dohledem lékaře v nemocnici?
Tuto současnou dobu sama nechápu, čím štíhlejší, je žena lepší, nejlépe ještě s uměle zvětšenými prsy, ale jen, aby byla štíhlá. Zajímal by mě názor mužů na tuto současnou módu, aby byla žena šíhlá až hubená vyzáblina… a příp. s umělými velkýni prsy… Bohužel, dnes muží v určitém pokročilém věku hledají reprezentativní ženy o mnoho let mladší a štíhlé, ač sami vypadají jako opice, co si o tom mám tedy myslet?
0 Nominace Nahlásit |
väčšina dôvodov už bola povedaná
keďže je to vlastne o peniazoch a o moci :
a hlavne, toto nie je len chyba priemyslu a médií.....ó nie, to je chyba vo výchove a v citovom vklade do vlastných detí…koľko rodičov hoci nemá anorexiu trpí shopoholizmom, nakupuje na splátky, ktoré nemá šancu splatiť a v určitom veku rieši ,,omlazení" dosť drastickými a tiež nebezpečnými spôsobmi
ľudia vo vyspelom svete budú na tieto svinstvá zomierať, kým budú mať 0 sebaúctu a 0 duševnú stabilitu a nikto sa o nich nebude naozaj zaujímať......kým budú rodičia beztrestne týrať deti (hlavne psychicky)a následne liečiť ich duševné choroby ,,zopár fackami" (koľko krát sa v typickej českej či slovenskej diskusií objavilo ,,duševné choroby nejestvujú" ,,za našich čias dostali anorektici po hube a museli dojesť, skôr nevstali od stola")?
za duševné zdravie detí sú v prvom, druhom aj treťom rade zodpovední rodičia.....dávajú im naň gény, výchovu teda postoj k reklame a tlaku okolia na výzor a vyberajú im prostredie, v ktotom budú žiť…teda aj určitú kultúru tela
0 Nominace Nahlásit |
až tím lidé přestanou být šokováni a přestanou mít potřebu o tom psát a mluvit
0 Nominace Nahlásit |
Nemocnice ji již nechtějí přijmout. Jedna nemocnice by se její léčby ujala, ale požaduje asi 2 milióny Kč. Proto prosí o pomoc. ☹
Baromut pořádně blbý zákon:-((( Já mám taky podle BMI podváhu, BMI je pouze orientační, ono kilo špeků vypadá jinka než kilo svalů.
Ne každý hubený člověk je anorektik!!!
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |