Mamka mi dala 50 Kč, abych si něco koupil v samoobsluze. U sýrů jsem si koupil u obsluhy 3 plátky sýra. Šel jsem k samoobslužné pokladně, oskenoval jsem sýry, naklikal jsem vše potřebné a nakonec jsem vložil do stroje 16 Kč. Zapomněl jsem si vzít účtenku. Dále jsem šel k závore a chtěl jsem na terminál přiložit kód na sýru místo účtenky. Brána se neotevřela. Tak jsem počkal, až někdo u terminálu přiloží svoji účtenku a pak jsem za tou osobou prošel.
Byl bych osočen z krádeže, když jsem neudělal nic úmyslně? Nechtěl jsem nikoho poškodit. Jen jsem pouze neschopný, pokud jde u placení u samoobsluhy. Kdyby zjistili, že jsem odešel bez účtenky, i když jsem za nákup zaplatil, přišili by mi krádež?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, Savier před 427 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kód na sýru místo účtenky…
😂😂😂 Tož to je masakr!
Rokio, dávej bacha, vypadá to, že Elkon NĚKÝM JE! 🤫
Jinak já to dělám běžně že jdu v Kaufu přes westernové lítačky za někým. Je to větší zábava, baví mě to.
0 Nominace Nahlásit |
Legální aspekty se mohou lišit podle jurisdikce, ale obecně řečeno, krádež obvykle vyžaduje určitý stupeň úmyslu, tzv. úmyslné jednání. Vypadá to, že jste zaplatil za zboží, které jste vzal, i když jste udělal několik chyb v procesu platby a opuštění obchodu. Pravděpodobně by vám nebyla připsána krádež, protože jste neměl úmysl ukrást nic a zaplatil jste za zboží.
Nicméně, opustit obchod bez platného dokladu o nákupu (účtenky) může být problém, protože to je důkaz, že jste za zboží zaplatil. Kromě toho, procházení bránou za jinou osobou bez platného dokladu o nákupu může také vypadat podezřele.
Často tyto situace závisí na politice konkrétního obchodu a na tom, jak je situace vyhodnocena zaměstnanci obchodu nebo bezpečnostním pracovníkům. Pokud by se vyskytla taková situace, nejlepším řešením je oslovit zaměstnance a vysvětlit, co se stalo.
0
před 427 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musíš stále se svou rodinou otravovat? Když jsi neschopný, tak ať tě máma vodí za ručičku třeba i na záchod, abys tam náhodou nespadl a neudělal sis bebí. Body za hovadiny z tebe génia stejně neudělají. Stále zůstaneš nulou.
0
před 427 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek