anonym

Kdyby největší dotazovací server Yahoo Answers (nebo jiný kvalitní) byl i v češtině, přešli byste k němu z Odpovědi.cz?

Server, kde neni nutné se pokaždé přihlašovat a znovu a znovu zadávat email a heslo, server, kde není nutné klikat několikrát než se dostanu na další stránku ke starším otázkám, server, kde se dají otázky opravovat…
Doplňuji:
Yahoo Answers je již ve spoustě různých zemí, do České republiky zatim bohužel nedorazil.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Hlasujte v anketě
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, anonym před 4581 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
anonym

Možná..

Pino76, já se jen bojím, že kdyby to bylo v češtině a já se tam přihlásila, tak za chvíli budu jako trubka klikat i tam. Nějak se to tady ne a ne dobrat k něčemu lepšímu. Blokované už je kde co a nepružné je to taky přímo k uzoufání. Nějak ta páce tady přestává těšit. Ještě že je tady Drap se svými testíky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
anonym

Ano.

Důvody mnohokrát omílané a odpověď tudíž prostá.
Answers jsou profesionální a vzhledem k absenci soutěživého bodování, je tam lepší a věcná atmosféra.
Tady se z toho stává obyčejná drbárna s řevnivostí, rivalitou a četnými ryze osobními reakcemi.
I když národní mentalita též hraje roli, Answers přece jen zůstávají věrny svému názvu a slouží k otázkám a nikoliv balastu, jenž se už ani nepokouší uchýlit se do diskuze.
Navíc na skutečně odborné a profesní otázky tu mnozí plácají takové bláboly, že je to až ubohé a dehonestující (nemluvě už vůbec o poškozování tazatelů chybnými odpověďmi). Dobrý záměr při zakládání, dnes zůstal kdesi v nedohledných dálavách.
(Jsem i na pár jiných webech, ale nikde není úpadek tak křiklavý, setrvalý a prudký – včetně arogantního poklesu uživatelské přívětivosti).

0 Nominace Nahlásit

Illines

Ano.

Ano,protoze znam oba.

0 Nominace Nahlásit

redy

Možná..

Všude je něco ale měli by stím už fakt, něco udělat.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Illines

Dr.Axl-tak tentokrat,vsechna cest.Reknete mi,je to mentalitou naroda,jak to se tu popisuje a nebo opravdu ,ze chci vedet vic?Pardon,skoro uz neumim cesky.Take se ozyvam,zpusobem vlastni ke sve povaze a maji i jini na to narok,ale tenokrat vas vyrok k jinym opravdu prinosnym Answerum nema chybu.

před 4581 dny Odpovědět Nahlásit
anonym

Díky, snažím se být vždy objektivní, ale i otevřený a přímý.
To, že se některým pravda nelíbí, už asi těžko ovlivním.
Přesto je pro mne úroveň cennější než laciný populismus, jehož tu příbývá a nejen díky mentalitě.

Illines

Ocko,neboj se toho,zdokonalis se a uslysis jine a jine-zajimave i ne.

Nový příspěvek