Byl jsem považován na ZŠ za vzorného žáka. Celou druhý stupeň ZŠ jsem nedostal ani poznámku od učitele a měl jsem samé jedničky nebo alespoň vyznamenání.
Na OA jsem byl mírně nadprůměrný (nic extra) a jednou mi hrozila důtka třídního učitele. Měl jsem i pochvalu od ředitele školy za vynikající umístění v soutěži Finanční gramotnost.
Zajímavá 0 před 13 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jiný názor - nebylo to kvůli ochraně kolektivu předemnou
NE
Vůbec mě nezajímají Tvé školní výsledky. Většina OA, je nevalné
úrovně.
Méně náročné SŠ. Odmaturovat nechají, téměř každého. Škola tak
„získává prestiž“…..
Koliik let máš po škole, že to zde stále řešíš?!
Jak píše iceT, tady se projevuješ, jako mamlas (a to je ještě slabý
výraz).
0 Nominace Nahlásit |
Do kabinetu se předpokládám chodí z nějakého důvodu, a ten ti zřejmě někdo musel sdělit. Tím důvodem se s tady ale nepochlubil.
0 Nominace Nahlásit |
Toto pouze ukazuje na nevalnou kvalitu škol které jsi navštěvoval. Žádnou diskriminaci tam nevidím. Tvé návštěvy kabinetu měli zřejmě jasný důvod,
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
byla to diskriminace
Rozhodně! 🤪
Ale největší diskriminace byla v tom, že jsi neměl úplně stejný rozsah učiva, jako jiní žáci. Takoví žáci, co nezvládali normální rozsah učiva, chodili do zvláštní školy, pomocné školy, nebo tak něco.
Tak to vidíš: máš normální školu, ale naučili tě úplný hovno. Máš maturitu a kupecké počty jsem tu za tebe, několikrát, musel počítat já. Takže umíš kulový hovno!
V tom tě rozhodně diskriminovali. Měl jsi mít pomocnou školu, a na střední bys se ani nedostal. Takhle máš maturitu, i když jsi úplně blbý. 🙈
0 Nominace Nahlásit |
Tady nikdo nezná konmkrétní případ (i když toho dost naznačuješ). Nemá moc smysl se na tole ptát. Bohužel vím i o dalších případech, kdy ve škole separují žáky, ze kterými si nedokáží poradit. Může to dávat smysl u nějakého aktuálního problému. Pokud je to pravidlem, svědčí to o tom, že škola není kompetentní k tomu aby se o daného žáka dokázala rozumně postarat. Znám i školy, které to bez problémů zvládají.